Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı: Hayat Arkadaşımı Özledim

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Hayat Arkadaşımı Özledim

Geçtiğimiz günlerde evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran ancak küslüğe dayanamayan Şeyma Subaşı, sevgilisiyle tekrar barışmıştı. Bir süre gündemi meşgul eden çiftten uzun bir aradan sonra yeni poz geldi. Şeyma Subaşı “Hayat arkadaşımı özledim” dedi. İşte detaylar;

Mısırlı Mohammed Alsaloussi: Şeyma’nın Her Ay Ne Kadar Harcadığı Ortada

Mohammed Alsaloussi, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

“Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı” diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim.”

Cenk Eren ‘den Şeyma Subaşı Yorumu

Medya, Şeyma’nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme teklif ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma’yla ilişkiyi bitiren bendim.” diyen Meedo, Şeyma Subaşı ile yaşadığı ilişkiyi anlattı.

Şeyma’ya kredi kartı verdiğini ve harcamalarının hepsinin arkadaşında saklandığını açıklayan Meedo, Şeyma Subaşı’nı sevdiğini, aksi halde bu kadar fedakarlıkta bulunmayacağını açıkladı.

Şeyma Subaşı’nın sosyal medyada her detayı yayınlamasını, insanlara gösterip, hayatını ortada yaşamasından rahatsız olduğunu açıklayan Meedo, “Ben bundan hiç hoşlanmadım. Paylaştığı hayat Şeyma ve Melisa için çok güzel bir hayattı” derken, Şeyma Subaşı’nın bu tarzına saygı duymaktan başka bir şey yapmadığını ve bu nedenle hakkında medyada hakkımda, kötü biri olduğuma, dolandırıcı olduğuma dair yazılar çıktığını, bunun da kendisini üzdüğünü açıkladı.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Arasında Sular Durulmuyor

Mısırlı Alsaloussi’nin açıklamasının ardından Şeyma Subaşı cephesinden de bir atak geldi. Subaşı, sosyal medya hesabından uzun bir paylaşımda bulunarak, “Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin” dedi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

“Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Sadece nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize güvenin ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin. Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak cesur ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin.

Şeyma Subaşı: Hayat Arkadaşımı Özledim

Subaşı, Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile yeni pozunu Instagram hesabından paylaştı. Subaşı, uzun aradan sonra sevgilisiyle birlikte çektirdiği fotoğrafına, “Hayat arkadaşımı özledim” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler