Ana SayfaDedikoduDuygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy Evleniyor Mu?

Oyuncu Duygu Sarışın, önceki gün City’s Nişantaşı çıkışı objektiflere takıldı. Meslektaşı Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Sarışın’a evlilik sorusu yöneltildi. İşte ünlü oyuncunun evlilik sorusuna yanıt geldi. Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy evleniyor mu? İşte detaylar;

Karantinayı Birlikte Geçirdiler

Karantina günlerinde eve kapanan isimler arasında olan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın karantinayı birlikte geçirdi.Çifte yakın bir kaynak tarafından Zekeriyaköy’deki Bahçeli villasında sevgili Duygu Sarışın ile kalan Çağatay Ulusoy’un bahçesinde bol bol zaman geçirdiği, besteler yaptığı ve bir yandan da bir senaryo üzerinde çalışmaya başladığı aktarıldı. 3 ay boyunca aynı evde kalmaları evlilik provası olarak magazin gündemine yansıdı.

Duygu Sarışın’dan Bir Yeni Açıklama Daha!

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Duygu Sarışın’dan Ayrılık İddialarını Yanıtladı

Karantina döneminin ardından normalleşmeyle birlikte çalışma hayatlarına geri dönen ikilinin yine ayrıldığı iddia edildi. Dün Etiler’de kameralara yakalanan ünlü oyuncu Duygu Sarışın muhabirler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Ayrılık iddialarını “Biz ayrılmadık ki” diyerek yalanlayan Sarışın, “3-4 kez ayrılıp barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu söylentiler sizi üzüyor mu?” sorusuna “Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor öyle. Yoksa 3-4 kere ayrılıp barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen.” yanıtını verdi. Geçtiğimiz gün kilo almış haliyle tatilde kameralara yakalanan Çağatay Ulusoy hakkında sorulan kilo sorusunu ise “Onu Çağatay’ı bulunca ona sorun ama o kadar da kilolu değil” sözleriyle yanıtladı.

Duygu Sarışın Kimdir?

Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy Evleniyor Mu?

Bir iş toplantısı için Nişantaşı’na geldiğini söyleyen oyuncu, özel hayatı hakkında kendisine yöneltilen sorulara cevap vermek istemedi.

Çağatay Ulusoy’la aşk yaşayan Sarışın, “Ufukta evlilik var mı?” sorusuna gülümsedi.

Ünlü oyuncu, sportif giyim tarzıyla çevredekilerin dikkatini çekti.

Çağatay Ulusoy’un geçtiğimiz günlerde Duygu Sarışın’dan ayrıldığı ve eski aşkı Serenay Sarıkaya ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Ulusoy, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

“Neredeyse 5 yıldır gayet güzel giden bir ilişkim varken, her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz, bir de kendinizden eminmiş gibi bir tarz sergileyip algı yönetimi çabanız yok mu? Çok üzücü… Gayeniz nedir? Anlamıyorum, bir salın bizi be kardeşim…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler