Ana SayfaDedikoduMegan Fox'dan Çok Konuşulacak İtiraf

İlgili Postlar

Megan Fox’dan Çok Konuşulacak İtiraf

3 çocuğunun babası Brian Austin Green’den kısa süre önce boşanan Amerikalı oyuncu Megan Fox’dan çok konuşulacak itiraf geldi. İşte dünyaca ünlü mankenin o itirafı;

Machine Gun Kelly Megan Fox’u Sırtında Taşıdı

Bu gösteri maçını izlemeye giden çiftin hayranları da onları fark edince hemen yanlarına koştu. Megan Fox ve Machine Gun Kelly ile hatıra fotoğrafları çektirmeye başladı. O sırada da Machine Gun Kelly, sevgilisi Fox’u sırtına alıp uzun süre taşıdı. Bir yandan da kahkahalar atan çiftin görüntüleyen bir hayranları da o görüntüleri sosyal medya sayfasında paylaştı.

Megan Fox İç Çamaşırlı Pozları İle Nefes Kesti!

Megan Fox Gündeme Damga Vurdu

Dünyanın en güzel kadınları arasında gösterilen Amerikalı oyuncu ve manken Megan Fox‘tan oldukça cesur bir itiraf geldi. Güzel oyuncu, gençlik yıllarında özellikle stresli olduğu dönemlerde cinsel içerikli oyuncaklar kullandığını ifade etti.

Megan Fox Kimdir?

Megan Fox’dan Çok Konuşulacak İtiraf

Transformers serisindeki rolüyle dünya çapında üne kavuşan Megan Fox, ABD’de bir TV programına katıldı. Fox, 20’li yaşlarında cinsel içerikli oyuncaklarını kullandığını itiraf etti.

Megan Fox, “Genç olduğum yıllarda arzularımı tatmin edebilmek için cinsel fantezi oyuncaklarını kullanıyordum. Özellikle stresli olduğum zamanlarda bu oyuncaklar benim sığındığım limanımdı” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü Amerikalı manken ve oyuncu Megan Fox, belgesel çekimi için 2018 yılında Türkiye’ye gelmişti. Fox, Çanakkale ve İstanbul’da büyük ilgi görmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler