Ana SayfaDedikoduİrem Derici: Köpek Gibi Çalışıp...

İlgili Postlar

İrem Derici: Köpek Gibi Çalışıp…

Sosyal medyadaki iddialı paylaşımları, argo söylemleri ve tarzıyla sık sık gündeme gelen İrem Derici yeni pozlarıyla dikkat çekti. Konserlere başlayan Derici’nin tarzı hayranlarının beğenisini topladı.

İrem Derici İsyan Etti!

Paylaşımından kısa bir süre sonra iyi olduğunu sevenleriyle paylaşan İrem Derici serumun sadece önlem amaçlı olduğunu ve kendisini iyi hissettiğini dile getirmişti. Ancak bugün Derici’nin hasteneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kötü olduğu yönündeki haberler ünlü şarkıcının sinirlerini bozdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Derici “Ay şiştim he bi iyi ki bi serum yedim evimde hastane kalabalık diye girmedim bile bu ne abartıdır sabahtan beri her yerde ööf storylerimi de mi izlemiyorsunuz anlamıyorum ki” dedi.

İrem Derici kimdir?

Tedbirleri Çiğneyen İrem Derici O Anlarla Dalga Geçti

İrem Derici: Beni Bir Öldüremediniz

Ünlü şarkıcı İrem Derici önceki gün İstinyePark’ta objektiflere takıldı. Sivri dilli cevaplarıyla bilinen Derici, öğle saatlerinde alışveriş merkezindeki bir kuaför salonunda bakım yaptırdı. Kuaförden çıkarken kameralara yakalanan Derici kısa bir soru cevap yaptı.

İrem Derici: Artık Sevilmek İstiyorum

Geçtiğimiz hafta tatil yaptığı Çeşme’de hastalanan ve serum takılı hali ile haber olan Derici’nin “Geçmiş olsun, tatilde hasta olmuşsunuz?” sorusuna verdiği cevap şaşırttı. “Beni bir öldüremediniz, ölmeyeceğim” diyen ünlü şarkıcı, “Hafif birşey atlattım. Hastaneye girmedim bile, serum bağlatıp çıktım. Kahkaha atarak çektiğim fotoğraftan abarttınız da abarttınız. Hiçbir şeyim yoktu, bazen çok abartıyorsunuz” diyerek haberlere açıklık getirdi. Kısa süren sohbetin ardından “Acelem var arkadaşlar sonra görüşürüz” diyerek gazetecilerin yanından ayrılan Derici, kısa bir süre de alışveriş yaptıktan sonra alışveriş merkezinden ayrıldı.

İrem Derici: Köpek Gibi Çalışıp…

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabında yaptığı dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Bir süredir hem tatil yapan hem de konserlerine devam eden Derici iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor.

Derici, siyah mayosu ile sere serpe uzanarak verdiği bir pozu Instagram hesabında ‘Alışıyor musun’ notu ile takipçilerinin beğenisine sundu.

Derici’yi bu paylaşım kesmeyince dekolteli büstiyeriyle verdiği bir pozu “Köppppek gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşayan bi’ kadınım” notuyla paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler