Ana SayfaDedikoduTedbirleri Çiğneyen İrem Derici O Anlarla Dalga Geçti

İlgili Postlar

Tedbirleri Çiğneyen İrem Derici O Anlarla Dalga Geçti

Geçtiğimiz gün bir doğum günü partisine katılan İrem Derici pandemi yasaklarını çiğneyen isimler arasındaydı. Tedbirleri çiğneyen İrem Derici o anlarla dalga geçti. İşte Derici’nin o açıklamaları;

Pandemiye Rağmen Devam Ettiler

Şarkıcı İrem Derici, Cem Belevi, Derya Uluğ, Enis Arıkan, Çok Güzel Hareketler 2’nin oyuncuları Cenan Adıgüzel, Emre Aslan ve YouTuber Enes Batur akşam Yeniköy’deki Kaşıbeyaz adlı mekanda bir arkadaşlarının doğum günü yemeğine katılmıştı.

Sanat camiasından isimlerin bulunduğu parti, yasakların başladığı 22.00’dan sonrasında da devam etti. Keyifli gecelerinden sık sık paylaşım yapan ünlü isimlerin partilerinin sonu hüsran ile bitti.

İrem Derici kimdir?

Eğlenceli geçen gecede, şarkıcılar ve oyuncular pandemiye karşı alınan mekanların saat 21: 00’a kadar açık olması yasağına aldırış etmeden eğlendiler. Basın mensuplarının kendilerini beklediklerini öğrenen isimler, mekanı arka kapıdan terk etmeye çalıştı. Enes Batur, İrem Derici ve Derya Uluğ gibi isimler görüntü vermemek istese de başarılı olamadı.

Ünlü İsimlerin Partisine Polis Baskını

İddiaya göre göre başındaki ekiplerin restoranın hâlâ açık olduğunu fark edince, ne olup bittiğini anlamak için mekana girdi. Polisleri gören ünlü isimlerin ise mekanın ormanlık bir alana çıkan kapasından kaçmaya çalıştıkları ancak çabalarına rağmen polisler tarafından yasağı ihlal ettikleri gerekçesi ile cezai işlem yapıldığı öne sürüldü.

Olay yerine gelen polis ekipleri, ünlü isimler ve partiye katılan yaklaşık 15 kişiye 3 bin 150 TL cezai işlem uyguladı. Mekan çıkışı konuşan İrem Derici, İrem Derici, “Sıkıntı yok cezamız neyse öderiz. Hep beraber görüştüğümüz insanlar, bir arkadaşımızın doğum gününü kutladık. Saat aşımı oldu tamam, cezamız neyse ödeyeceğiz, bitti gitti” demişti

Ünlü isimler, mekandan saat 01: 30’da ayrıldı.

Tedbirleri Çiğneyen İrem Derici O Anlarla Dalga Geçti

Çıkan haberlere de aldırış etmeyen Derici, kendisiyle dalga geçti. Instagram hesabından eğlence çıkışı kamera karşısına geçerek “Olay bende abi beni çek; günahkar ben” dediği anları paylaşan “Ben maalesef şahane bir insanım” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler