Ana SayfaDedikoduBige Önal'dan Estetik Açıklaması

İlgili Postlar

Bige Önal’dan Estetik Açıklaması

Bir süredir Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Sen Çal Kapımı” dizisinde oynayan güzel oyuncu Bige Önal’dan estetik açıklaması geldi. Katıldığı programda samimi açıklamalar yapan oyuncu Bige Önal, hiç estetiği olmadığını ve estetiğin doğallığı bozduğunu söyledi. İşte Bilge Önal’ın açıklaması;

Bige Önal’a Rüzgar Şoku!

Çukur isimli dizide Aras Bulut İynemli ile rol arkadaşlığı yapan ve “Cumali Koçovalı” karakterine hayat veren Necip Memili, bir süredir aşk yaşadığı Didem Dayıcıoğlu ile geçtiğimiz sene dünya evine girdi. Çiftin nikah törenine yakın çevresinden dostları katıldı.

Babasını Kaybeden Bige Önal’ a Hande Erçel’ den Takdire Şayan Hareket…

Nikah törenine rol arkadaşı Aras Bulut İynemli ve kız arkadaşı oyuncu Bige Önal da katılım sağladı. Tören sonunda muhabirler ile sohbet eden genç çift talihsiz bir an yaşadı. Rüzgarın şiddetli esmesi sonucu şanssız bir an yaşayan Bige Önal, frikik vermekten kurtulamadı.

Bige Önal Kimdir?

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal’dan evlilik açıklaması

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ederek magazin gündeminde çok sık yer almayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, geçtiğimiz akşam bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü çift, evlilik sorularına da yanıt verdi.

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çiftinden İynemli, evlilik sorularına yanıt verirken ilişkilerinin yolunda gittiğini belirterek “İlişkimiz çok güzel gidiyor. Henüz evlilik kararı almadık. Böyle mutluyuz.” dedi.

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncu olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, geçtiğimiz aylarda İynemli’nin dizisindeki öpüşme sahnelerinden dolayı ayrıldıkları iddiaları ile gündeme gelmişti.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Bige Önal’dan Estetik Açıklaması

Oyuncu Bige Önal, estetikle ilgili şaşırtan bir açıklama yaptı. Önal, “Estetiğim yok. Allah korusun çok görsel bir sıkıntı olursa bir kaza falan vs. o zaman yaptırırım ama onun dışında ben biraz karşıyım. Kendini bu sebepten ötürü kötü hissedenleri ve yaptıranları anlıyorum” dedi.

Güzel oyuncu sözlerine şöyle devam etti: “Onlara karşıymışım gibi bir şey yok. Ben bireysel olarak istemediğim bir şey. Doğalı bozduğunu düşünüyorum. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama şuan hiç oraya yakın değilim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler