Ana SayfaDedikoduGonca Vuslateri İmaj Değiştirdi

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri İmaj Değiştirdi

Gonca Vuslateri imaj değiştirdi. Gonca Vuslateri yeni filminin çekimlerine devam ediyor. İmaj değişikliği yapan güzel oyuncu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. İşte ünlü oyuncunun yeni imajı;

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun Aşkı Nasıl Başladı?

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun’un yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddia sosyal medyadaki paylaşımlarla gündeme geldi. Hakan Altun sosyal medyada bir fotoğraf paylaşıp, fotoğrafın açıklamasına “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” yazıyor. Kalp işaretliyle paylaşılan bu fotoğrafta “Vuslat ve Eri” sözcükleri Gonca Vuslateri’nin soy adıyla bütünleşiyor. Gonca Vuslateri’nin bu fotoğrafı ünlü şarkıcıyı takip etmediği halde beğenmesi gözlerden kaçmamıştı.

Yıldız Tilbe Hakan Altun’a Yazdığı Yorumu Neden Sildi…

Hakan Altun’un paylaşımından sonra Gonca Vuslateri de bir paylaşımda bulunuyor. Gonca Vuslateri, “Birini sevmek… Gördüğün ilk kalp resminin içine girip onu hayal etmek… Öpmek o hayali… Şükre rast getirmek küçücük kalbi… Kollayarak sev beni… Susarak, dökerek sev… Aklıma takılsın kazağın… Bana eksil… Bana ağla kendini… Böyle böyle yazılsın kaderimiz… Turam sensin…”Güzel oyuncu dizi setlerinden fırsat buldukça her hafta sonu Bodrum’a, Hakan Altun’un yanına gidiyor. Bu gidişleri de saklamıyor sosyal medyasından paylaşıyor. Güzel oyuncu yolculuğunu “Keyifle giderim Bodrum’a… Aşkıma… İsmime…” yazıyor..

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun Ayrıldı mı?

Tüm bu iddialardan sonra gözler ikilinin yapacağı açıklamaya çevrilmişken Hakan Altun’un en yakın arkadaşı kafaları karıştıracak paylaşımda bulunmuştu. Ayhan Yumru yaptığı bir paylaşımda Gonca Vuslateri ile olan fotoğrafını paylaşıp ”Ailemize hoş geldin” açıklaması yaparak ikilinin ilişkilerini ortaya çıkarmıştı.

Gonca Vuslateri: ” Şevket Çoruh Faturalarını Ödedi “

Uçankuş’ın hazırlayıp sunduğu özel haberine göre, Gonca Vuslateri, kendi hikayesinde Şebnem Sönmez, Şevket Çoruh ve Eric Morris’den aldığı maddi manevi desteği kaleme aldı. Gonca Vuslateri, başarıl oyuncu Şevket Çoruh’un kendisinin maddi anlamda zorlandığı o dönemlerde, kendisinin faturalarını ödediğini, 2011 senesinde konservatuvardan mezun olduktan sonra yanında kaldığı Şebnem Sönmez’in de kendisine, ‘Çok fazla hata yaptım’ deme özgürlüğünü öğrettiğini anlattı.

Gonca Vuslateri “Tutturdunuz Hakan da Hakan”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler