Ana SayfaÜnlülerYıldız Tilbe Hakan Altun'a Yazdığı Yorumu Neden Sildi...

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe Hakan Altun’a Yazdığı Yorumu Neden Sildi…

Usta şarkıcı Hakan Altun ile oyuncu Gonca Vuslateri aşkının yankıları devam ediyor. Hakan Altun, söylediği Tilbe şarkısının postuna meslektaşınıda ekleyerek yorum yaptı.. İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Ünlü söz yazarı Yıldız Tilbe önce yorum yaptı, sonrada yazdığı yorumu kaldırdı. Nedenmi? İşte merak uyandıran Detaylar Haberimizde..

Hakan Altun İtiraf Etti.. ” Şarkıyı Ona Yazmıştım “

Yıldız Tilbe Hakan Altun’a Yazdığı Yorumu Neden Sildi…

Son haftalarda kendisinden tam 14 yaş küçük olan oyuncu Gonca Vuslateri ile yelken açtığı yeni aşkıyla magazin haberleri‘ne konu olan 48 yaşlarındaki ünlü şarkıcı Hakan Altun, bu defa da sosyal medyadan yaptığı paylaşımıyla isminden söz ettirdi.

“Ne Güzel Bir Şarkısın Sen Yıldız Tilbe

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Yıldız Tilbe’ye ait olan ‘Su Olsam Sensiz Akamam’ parçasını okuyan Hakan Altun, bu anları sosyal medya sayfaından hayranları için paylaştı. Usta sanatçı, Twitter hesabından yayınladığı bu paylaşıma Yıldız Tilbe’yi d etiketleyerek “Bu gece içimden geldi, ne güzel bir şarkısın sen Yıldız Tilbe” mesajını yazmıştı.

Hakan Altun’un Yeni Aşkı Kim? Çok Şaşıracaksınız!

Yıldız Tilbe: “Gonca’mı Dövdü?”

Bu defa Yıldız Tilbe, kendisinin de konu olan bu Hakan Altun paylaşımına, bir gülücük emojiside ekleyerek “Ne oldu la Gonca dövdü mü, sıkı dur yorulsun” ifadeleriyle yorumunu yazdı..

Hakan Altun Kimdir?

Yıldız Tilbe Hakan Altun Yorumu
Yıldız Tilbe Hakan Altun Yorumu

Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız’ın Yorumuna Anlam Verilemedi!..

Twitter’dan gönderdiği mesajlarıyla isminden bolca söz ettiren usta söz yazarının, hiç bir anlam verilemeyen bu yorumunu çok kısa sürede kaldırması ise sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Gonca Vuslateri Kimdir?

“Nazara Değecek Diye Korkuyorum

Genç Oyuncu Gonca Vuslateri, kendisinden tam 14 yaş büyük sanatçıyla aşk yaşadığını açıklamış ve konu hakkında; “Çok mutluyum, mutluyuz” şeklinde açıklamıştı.

Hakan Altun ise, ‘İbo Show’ çekimleri için İstanbul’a geldiğini sonrasında da şarkıcı Emel Müftüoğlu’nun doğum gününde sevgilisi Gonca Vuslateri ile tanıştığını anlatmış ve “Yıllar sonra böyle bir şey oldu hayatımda, güzel gidiyor. Nazar değmez inşallah! Çok ortada yaşamayı sevmiyorum Çünkü nazara inanıyorum. Korkuyorum” demişti.

Gonca Vuslateri Gör Beni Programına Konuk Oldu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler