Ana SayfaDedikoduHakan Altun İtiraf Etti.. " Şarkıyı Ona Yazmıştım "

İlgili Postlar

Hakan Altun İtiraf Etti.. ” Şarkıyı Ona Yazmıştım “

1998’de askerdeyken sevgilisine yazdığı ‘Hani Bekleyecektin’ adlı şarkısıyla gündem olan ünlü sanatçı Hakan Altun, çok merak edilen sevgilisinin kim olduğunu açıkladı.. İşte ‘Hani bekleyecektin bir ömür boyu’ adlı o şarkının hikayesi Haberimizde..

Hakan Altun’un Yeni Aşkı Kim? Çok Şaşıracaksınız!

Hakan Altun İtiraf Etti.. ” Şarkıyı Ona Yazmıştım “

1990’lı dönemin sonlarına doğru ünlü yazar, gazeteci, sunucu ve oyuncu olan çok yönlü sanatçımız İclal Aydın ile aşk yaşayan şarkıcı Hakan Altun, 1998 senesinde askere gidince kendini askerdeyken terk eden İclal Aydın’a ‘Hani Bekleyecektin’ şarkısını yazdığı ortaya çıktı..

Hakan Altun kimdir?

İclal Aydın Kimdir?

Usta şarkıcı Hakan Altun, askerliğini Ankara Etimesgut’ta askerliğini yaparken sevgilisi İclal Aydın ile konuşmak için tam 17 gün boyunca sıra beklediğini belirtti ve o zor günleri şöyle ifade ettiı;

“Müsait Değilim Sonra Arar Mısın”

” O yıllarda tabii cep telefonu yoktu. Biz de ankesörlü telefonlarla konuşuyorduk. Tam 17 gün sonra sıra bana geldiğinde ailemden sonra sevgilimin sesini duymak istedim……

…….Ben Askerlik dönüşü birlikte olacağımızı hayal ederken aldığım cevap karşısında kitlendim kaldım. Kız arkadaşım bana “Şu an müsait değilim sonra arar mısın” dedi.

“Bana 60 Saniyesini Ayırmadı”

…..Ben onun için 17 gün bekledim o bana 60 saniyesini ayırmadı. Bunun üzerine oturdum bir kenara, gözyaşları içerisinde ‘Hani bekleyecektin bir ömür boyu’şarkısını yazdım”

İclal Aydın’ın Acı Günü

Hakan Altun İclal Aydın
Hakan Altun İclal Aydın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler