Ana SayfaDedikoduHakan Altun'un Yeni Aşkı Kim? Çok Şaşıracaksınız!

İlgili Postlar

Hakan Altun’un Yeni Aşkı Kim? Çok Şaşıracaksınız!

Şarkıcı Hakan Altun’un aşk yaşadığı iddia edilen kişi sosyal medyayı salladı. Peki ünlü şarkıcı kiminle aşka yelken açtı? O isme çok şaşıracaksınız. Tüm detaylar haberimizde…

Hakan Altun: İnsanlar Delirdiğimi Düşünüyor!

Hakan Altun’un Yeni Aşkı Kim? Çok Şaşıracaksınız!

Hakan Altun’dan Muhteşem Sahne!

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun’un yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddia sosyal medyadaki paylaşımlarla gündeme geldi. Hakan Altun sosyal medyada bir fotoğraf paylaşıp, fotoğrafın açıklamasına “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” yazıyor. Kalp işaretliyle paylaşılan bu fotoğrafta “Vuslat ve Eri” sözcükleri Gonca Vuslateri’nin soy adıyla bütünleşiyor. Gonca Vuslateri’nin bu fotoğrafı ünlü şarkıcıyı takip etmediği halde beğenmesi gözlerden kaçmıyor.

Hakan Altun'un Yeni Aşkı Kim? Çok Şaşıracaksınız!

Hakan Altun Kimdir?

Hakan Altun’un paylaşımından sonra Gonca Vuslateri de bir paylaşımda bulunuyor. Gonca Vuslateri, “Birini sevmek… Gördüğün ilk kalp resminin içine girip onu hayal etmek… Öpmek o hayali… Şükre rast getirmek küçücük kalbi… Kollayarak sev beni… Susarak, dökerek sev… Aklıma takılsın kazağın… Bana eksil… Bana ağla kendini… Böyle böyle yazılsın kaderimiz… Turam sensin…”Güzel oyuncu dizi setlerinden fırsat buldukça her hafta sonu Bodrum’a, Hakan Altun’un yanına gidiyor. Bu gidişleri de saklamıyor sosyal medyasından paylaşıyor. Güzel oyuncu yolculuğunu “Keyifle giderim Bodrum’a… Aşkıma… İsmime…” yazıyor.

Hakan Altun'un Yeni Aşkı Kim? Çok Şaşıracaksınız!

Gonca Vuslateri Gör Beni Programına Konuk Oldu

En Yakın Arkadaşı İddiaları Güçlendirdi

Gonca Vuslateri Kimdir?

Tüm bu iddialardan sonra gözler ikilinin yapacağı açıklamaya çevrilmişken Hakan Altun’un en yakın arkadaşı kafaları karıştıracak paylaşımda bulundu. Ayhan Yumru yaptığı bir paylaşımda Gonca Vuslateri ile olan fotoğrafını paylaşıp ”Ailemize hoş geldin” açıklaması yaptı.

Gonca Vuslateri’nin Hayranlarına Karantina Sürprizi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler