Ana SayfaDedikoduÖykü Gürman Tepki Çeken Sözlerine Açıklık Getirdi

İlgili Postlar

Öykü Gürman Tepki Çeken Sözlerine Açıklık Getirdi

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda babası ve inançlarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Öykü Gürman’ın sözleri sosyal medyada yankı uyandırmıştı. Öykü Gürman, eleştiri aldığı sözlerine açıklık getirdi.

“İnançsız İnsan Vicdanlı Değildir” Diyen Öykü Gürman’a Ateizm Derneğinden Cevap Gecikmedi

Öykü Gürman Tepki Çeken Sözlerine Açıklık Getirdi

Başarılı şarkıcı Öykü Gürman, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda babası hakkında itiraflarda bulunmuştu. Babasının ateist olduğunu söyleyen Gürman, inançsızlığın bencillik ve egoizm getirdiğini savundu. Öykü Gürman bu açıklamasının ardından birçok kişiden tepki aldı. Öykü Gürman sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Öykü Gürman ‘ın Sözleri Olay Yarattı!

Gürman açıklamasında şunları söyledi:

Öykü Gürman kimdir?

Öykü Gürman, “Geçtiğimiz günlerde katıldığım bir televizyon programında duygusallıkla yaşadığım kişisel bir konuyu ifade etmeye çalışırken bir anlam karmaşası yaşadım. Söylemiş olduğum cümleler yanlış ve farklı anlaşılmalara sebep olduğu için açıklama yapma gereği duydum. Program süresince yaşadığım duygusallık içinde kelimelerin sohbetin içinden cımbızla çekilerek bambaşka bir noktaya taşınması beni çok rahatsız etti.” dedi.

Sanat insanı olarak tek amacının insanları birleştirmek olduğunu söyleyen Öykü Gürman, sözlerinin yanlış anlaşıldığını şu an en önemli gündemimiz pandemi olduğundan içinden geçtiğimiz süreç zaten maddi manevi hepimiz için tüketici olduğunu vurguladı.

Öykü Gürman Tepki Çeken Sözlerine Açıklık Getirdi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler