Ana SayfaÜnlüler"İnançsız İnsan Vicdanlı Değildir" Diyen Öykü Gürman'a Ateizm Derneğinden Cevap Gecikmedi

İlgili Postlar

“İnançsız İnsan Vicdanlı Değildir” Diyen Öykü Gürman’a Ateizm Derneğinden Cevap Gecikmedi

Katıldığı bir programda babasının inançsız olması hakkında yaptığı açıklamalarıyla sosyal medyada gündem olan Öykü Gürman’a Ateizm Derneğinden cevap gecikmedi. Tüm detaylar haberimizde…

Öykü Gürman ‘ın Sözleri Olay Yarattı!

“İnançsız İnsan Vicdanlı Değildir” Diyen Öykü Gürman’a Ateizm Derneğinden Cevap Gecikmedi

Öykü Gürman’ın katıldığı programda inançsızlık hakkındaki söylemlerinden sonra Ateizm Derneği’nden cevap gecikmedi. Derneğin sosyal medya hesabından haberi alıntıladı “Son dönemde giyimi ve yaşam tarzıyla seküler yaşamın tüm nimetlerinden faydalanan birtakım insanların sıklıkla başvurduğu bir yöntem de, kökten dincilerden beklenen bir açıklama yaparak gündeme gelmek oldu. Tek amaç kaşe bedellerini yükseltmek olsa gerek…” sözleriyle tepkisini belli etti.

Öykü Gürman kimdir?

"İnançsız İnsan Vicdanlı Değildir" Diyen Öykü Gürman'a Ateizm Derneğinden Cevap Gecikmedi

Öykü Gürman Ne Demişti?

Oyunculuğu ve sesi ile herkesi kendine hayran bırakan Öykü Gürman katıldığı bir programda geçtiğimiz günlerde yankı uyandıran paylaşımlarda bulunmuştu. Gürman’a “Yakınınızda inançlı olmayan biri var mı?” sorusuna babasının ateist olduğunu söyleyen Öykü Gürman, inançsız birinin merhametli ve vicdanlı olmayacağına inandığını anlattı. İnançsızlığın bencillik ve egoistlik getirdiğini savunan Gürman, babasının da bu şekilde olduğunu söyledi.

Öykü Gürman’ın acı günü! Ölüm haberini böyle duyurdu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler