Ana SayfaÜnlülerEşinin Kendisini Aldatıldığını İleri Sürülen Selin Ciğerci Gözyaşlarına Hakim Olamadı

İlgili Postlar

Eşinin Kendisini Aldatıldığını İleri Sürülen Selin Ciğerci Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Selin Ciğerci’nin eşinden ihanet gerekçesiyle boşanacağı haberleri geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci konuyla alakalı açıklama yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

 Aleyna Tilki, Selin Çiğerci’ye Benzetildi!

Eşinin Kendisini Aldattığı İleri Sürülen Selin Ciğerci Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Şarkıcı Selin Ciğerci’den Flaş Açıklama: “Bana Verdi Sana Ne”

Söylemezsem Olmaz programında Selin Ciğercinin aldatıldığı, aldatıldığı kişinin ise Melisa Emirbayer olduğu iddia edildi. İddialar arasında ilişkiyi öğrenen Ciğerci’nin bıçakla Melisa Emirbayer’in kapısında dayandığını ve yüzüne kezzap atmakla tehdit ettiği de vardı. Seren Serengil’in açıklamasının ardından Melisa Emirbayer tüm açıklamalar doğrudur dedi. Selin Ciğerci’ye bir sürü hakaret mesajı yağdı.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra ‘dan Yardım

Gözyaşları İçinde Açıklama Yaptı

Selin Ciğerci: “Kocam İzin Vermiyor”

Haberlere ilk önce tepkisiz kalan Selin Ciğerci, kendisine gelen hakaret içerikli mesajlara dayanamadığını söyleyerek sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Konuşurken gözyaşlarına hakim olamayan Ciğerci, “Ben markası olan bir kadınım. İftira atıyorlar markamı zedelemeye çalışıyorlar. Bana iftira attılar laf söylediler ama ben kendi markamı tanıtıyorum. Burası benim ekmeğim. Çok para kazanan biri olmasaydım bu kadar konuşulmazdım. Hep mal varlığım yüzünden. Susuyorum… Lütfen ya buralardan mı gideyim, çalışmayayım mı?” diyerek sosyal aslında hepsinin bir oyun olduğunu ve işinden olmasını istediklerini iddia etti.

Deniz Akkaya’nın “Anne Olmazsın” Dediği Selin Ciğerci’ye Destek Geldi..

Gözyaşları içinde açıklamasına devam eden Selin Ciğerci, anne olması içinde geçtiğimiz zamanlarda kendisi hakkında eleştirilerde bulunanlar olduğunu hatırlatarak herkesin üzerine geldiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler