Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Selin Ciğerci'den Flaş Açıklama: "Bana Verdi Sana Ne"

İlgili Postlar

Şarkıcı Selin Ciğerci’den Flaş Açıklama: “Bana Verdi Sana Ne”

Futbolcu Gökhan Çıra ile mutlu bir birlikteliğin ardından yuvasını yuran ünlü fenomen ve şarkıcı Selin Ciğerci, annelik konusunda yepyeni açıklamalarla magazin gündeminde yine olay oldu. yaptı. İşte Detaylar..

Şarkıcı Selin Ciğerci’den Flaş Açıklama: “Bana Verdi Sana Ne”

Annelik duygusunu tatmak istediğini her fırsatta ifade eden şarkıcı Selin Ciğerci, UçanKuş TV televizyonlarında sevilerek izlenen “Hayatın İçinden” programının konuğuydu. Ünlü şarkıcı özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

En son sunucu Deniz Akkaya ile bebek sahibi olma konusunda polemik yaşayan ünlü şarkıcı, konu hakkında “Bu benim hayatım kimseyi ilgilendirmez” demişti.

“Ben Anne Olacağım Eşim de Baba Olacak”

Samimi açıklamalarına devam eden Selin Ciğerci, “Ben anne olacağım eşim de baba olacak. Biz yurt dışıyla alakalı bir süreçteyiz, hiç kimseyi ilgilendirmez. Ben taşıyıcı anne için suç dendi o oldu bu oldu ben evlatlık da alıyor olabilirim…….

……..Belki eşim beni yurt dışında aldattı çocukları aldı getirdi iki gözyaşı dökerim alırım çocukları yine. Eskiden yengesinin kızı doğuruyordu teyzesinin çocuğuna veriyordu. Yengemin kızı doğurdu bana verdi sana ne… Bitti gitti.” dedi..

“Eşime Asılan Çok Kadın Var”

Ünlü şarkıcı futbolcu eşi Gökhan Çıra hakkında ise “Eşime kadınlar mesaj atıyor. Eşime asılan çok kadın var. Kadınlar sürekli eşime beni kötülüyor” diyerek dert yandı..

Diğer yandan iş kadını ve ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, geçtiğimiz yaz aylarda sosyal medya sayfasından takipçileri için bir paylaşımda bulunarak taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olmak istediğini duyurmuştu. İşte ne olduysa ondan sonra olmuştu. Akkaya ve Ciğerci polemiği o gün başlamıştı..

Ünlü sunucu Akkaya ise bebek sahibi olmak isteyen şarkıcı Selin Ciğerci’nin Bodrum’da kaldığı villasında eltisi olarak tanıtarak birine  taşıyıcı annelik yaptırdığını açıklamış ve bu söylenenlere aşırı  öfkelenen ünlü şarkıcı ise Deniz Akkaya’nın programına canlı bağlanıp birbirlerine girmişlerdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler