Ana SayfaÜnlülerGökhan Çıra'nın eşi Selin Ciğerci'ye Doğum Günü İçin Şok Sürprizi!!!

İlgili Postlar

Gökhan Çıra’nın eşi Selin Ciğerci’ye Doğum Günü İçin Şok Sürprizi!!!

Ünlü model Kylie Jenner’ın evini gülle kaplatan rapçi sevgilisi Travis Scott’a özenen futbolcu Gökhan Çıra, eşi Selin Ciğerci’nin doğum günü için kırmızı bir sürpriz hazırladı.. Detaylar Haberimizde..

Selin Ciğerci, Babasıyla İlgili Şok Gerçeği Gözyaşlarıyla Anlattı..

Gökhan Çıra’nın eşi Selin Ciğerci’nin Doğum Günü İçin Evindeki Şok Sürprizi!!!

Şarkıcılığı ve dj performansının yanı sıra kendi adına bir kozmetik markası da kuran Selin Ciğerci, dün 36. yaşına girdi. Eşi ünlü futbolcu Gökhan Çıra ise korona virüs salgını sebebiyle doğum gününü evde kutlamak zorunda kalan eşi Selin Ciğerci için evi kırmızı güllerle kapladı..

Yaşadığı dubleks evin tamamını kırmızı gül yapraklarıyla kaplayan çiçeği burnunda damat Gökhan Çıra, bir de özel doğum günü pastası yaptırdı.

Selin Ciğerci; “Bugün Böyle Uyanmak Varmış”

Eşinin bu özel sürprizini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, “Bugün böyle uyanmak varmış çok şımardım mutlu oldum burada paylaşmak istedim iyi ki sizde varsanız DM’lerim nasıl güzel mesajlarla dolu güzel yorumlarınız ile dolu. Allah’ım bu günler geride kalacak bunlar hepsi bir sınav moralimizi bozmayalım mutlu bir şekilde evimizde yaşayalım. Sizi seviyorum teşekkür ederim hemde çok iyi ki hayatımdasınız iyi ki hayatımdasın Gökhan Çıra” dedi.

Gökhan Çıra Kimdir?

İşte Gökhan Çıra’nın Selin Ciğerci İçin Hazırladığı Doğum Günü Sürpriz…

https://www.youtube.com/watch?v=bSSY343wjf8

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler