teensexonline.com
Ana SayfaÜnlülerSelin Ciğerci, Babasıyla İlgili Şok Gerçeği Gözyaşlarıyla Anlattı..

İlgili Postlar

Selin Ciğerci, Babasıyla İlgili Şok Gerçeği Gözyaşlarıyla Anlattı..

Ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, başarılı televizyoncu Armağan Çağlayan ile yaptığı bir sohbette babasıyla ilgili anısını gözyaşları içinde anlattı. Ünlü fenomenin en özel anıları Detaylar Haberimizde..

Selin Ciğerci İle Gökhan Çıra Evleniyor!

Selin Ciğerci, Babasıyla İlgili Şok Gerçeği Gözyaşlarıyla Anlattı..

Türkiye’nin ünlü şarkıcılarından olan ve sosyaş medya üzerinde ortama 3 milyon takipçisiyle en bilinen fenomenlerinden olan Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıl ekim ayında futbolcu Gökhan Çıra ile dünya evine girmişti.

Selin Ciğerci: “Babam Beni Evden Kovdu!”

Her zaman Magazin basın mensublarıyla samimi ve saygılı bir biçimde iletişime geçen ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, Armağan Çağlayan ile de bu kuralı bozmadı ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Cinsiyet değişimi geçirmeyi düşündüğü zamanların en zor dönemler olduğunu anlatan Selin Ciğerci, ailesiyle ters düştüğü o dönemleri şöyle anlattı..

“O dönem aynada kendim görüntümle kavga ediyordum, zor şeyler yaşıyordum. Sonrasında babam beni ‘evin bereketini kaçırıyorsun’ deyip evden kovdu. Bende Taksim Harbiye’de yine cinsiyet değiştirmiş olan bir arkadaşımın yanına gittim bir süre orada kaldım ve onlar ne iş yapıyorsa ben de yaptım. Tam 5 yıl ailemi görmedim. Tabi psikolojim falan kalmadı o arada. Sonra kardeşim beni gelip aldı, bana ev tuttu”

Selin Ciğerci Kimdir?

Selin Ciğerci ile ilgili görsel sonucu

Armağan Çağlayan kimdir?

Selin Ciğerci: “Babam Bana Bunun İçin Mi Beş Yıl Beni Görmedin, Dedi..”

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan’ın “Peki babanla nasıl barıştın?” sorusu karşısında gözyaşlarını tutamayan Selin Ciğerci, ise samimi itiraflarına devam etti..

“Erkek kardeşimin eşi vesile oldu bu duruma. Babamı da çağırdı ve ben yıllar sonra evime gittim. Babamın bana attığı bakışı unutamıyorum. Üzerimde bir eşofman takımı vardı, mini etek falan giymemiştim. Bana, ‘bunun için mi beş yıl beni görmedin’ dedi. Yanlış anlaşılmasın ben babamı çok seviyorum. Ona da çok düşkünüm. Anlıyorum onu da kolay değil böyle bir şey”

Gökhan Çıra Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler