Ana SayfaÜnlülerOyuncu Ebru Şahin'i Görenler Tanıyamadı..

İlgili Postlar

Oyuncu Ebru Şahin’i Görenler Tanıyamadı..

Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Hercai adlı dizinin baş rol oyuncusu Ebru Şahin, bol bol Magazin Haberleri‘nde yer almayı başarıyor. Sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan başarılı oyuncu sevenlerini de şaşırtmaya bayılıyor. Bir makyaj markasının yüzü olan oyuncu Ebru Şahin yapılan lansman gecesine katıldı. Güzel oyuncu, makyajı, saçı ve kostümüyle bambaşka bir halde magazin basının karşısında yer aldı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Hercai 37. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan Kararını Veriyor!

Oyuncu Ebru Şahin’i Görenler Tanıyamadı..

Hercai adlı fenomen dizide hayat verdiği Reyyan karakteriyle başarılı bir ivme yakalayan oyuncu Ebru Şahin, önceki gece yüzü olduğu makyaj markanın lansmanında görüntülendi. Tepeden tırnağa bambaşka biri olarak karşımıza çıkan güzel yıldız son haliyle herkesin beğenisini kazandı.

Ebru Şahin kimdir?

Hercai’nin Mardin’de ki dizi çekimlerinde sağlığına da çok dikkat ettiğini açıklayan Ebru Şahin, tüm gelirini kendi gelişimine harcadığını da belirtti.

İşte Ebru Şahin’in Tanımakta Güçlük Çekilen O Görüntüleri;

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'i görenler tanıyamadı

Seda Sayan’ın Oğlu Oğulcan Ebru Şahin Hakkında Konuştu

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'i görenler tanıyamadı

Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'i görenler tanıyamadı

Magazin mensublarıyla kısa bir sohbet de eden Ebru Şahin;

“Sinema filmlerinde rol almak gerçekten çok farklı ve çok değerli benim için. Şu an görüştüğüm şeyler var ama kesin olan bir şey yok. Önümüzdeki süreç için başka planlarım var aslında. O yüzden onlarla ikisini değerlendirip öyle karar vermem gerekiyor” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin’in Akın Akınözü Ricası!..

Film projesi olarak gelen senaryoların da olduğunu ve genellikle dram ağırlıklı projelerden teklifler aldığını a-söyleyen güzel oyuncu Ebru Şahin, sosyal medya üzerinden takipçilerinin rol arkadaşı Akın Akınözü ile çok yakıştıklarını anlatan fazla sayıda da mesaj aldığını da söyledi. Ebru Şahin’in Takipçilerinden bir ricası vardı. Ünlü oyuncu bu uyum konusunun abartılmaması ve özel hayata çekilmemesi istedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler