Ana SayfaDedikoduOyuncu Gülcan Arslan ve Metin Anter'den Kötü Haber...

İlgili Postlar

Oyuncu Gülcan Arslan ve Metin Anter’den Kötü Haber…

Usta oyuncu Gülcan Arslan, uzunca bir dönemdir birlikte olduğu ünlü yapımcı Metin Anter çiftinden kötü haber geldi.. Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ünlü çift ayrılma kararı aldı. İşte Detaylar..

Oyuncu Gülcan Arslan ve Metin Anter’den Kötü Haber…

34 yaşındaki Oyuncu Gülcan Arslan ile yapımcı Metin Anter’in ortaya çıkan fikir farklılıkları sebebiyle beş yıl süren aşklarına son verdikleri öğrenilen bilgiler arasında.. Ünlü ikili, sonlandırma kararlarının sonrasında sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bırakarak ıspatlamış oldular..

Güzel oyuncu Gülcan Arslan, geçen aylarda Nişantaşı’nda gazetecilerin objektiflerine takılmış hatta o dönem yapımcı aşkı Metin Anter ile birlikteliği son hız devam eden güzel oyuncunun parmağındaki tek taş yüzük ise dikkat çekmişti.

Uzun süren ilişkilerini her zaman magazinden uzak yaşamayı tercih eden Gülcan Arslan, göze çarpan tek taş yüzük sebebiyle magazincilerin kendisine yöneltikleri evlilik sorusuna ise “Şu anda yok öyle bir durum” cevabını vermişti..

O gün Bulgari marka saatiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Gülcan Arslan’ın aksesuarının fiyatı’nın 72 bin TL olduğu öğrenildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler