Ana SayfaDedikoduSon Dakika!.. Saadet Özsırkıntı'dan Cem Yılmaz'la Aşk Açıklaması Geldi..

İlgili Postlar

Son Dakika!.. Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz’la Aşk Açıklaması Geldi..

Kasım ayına usta komedyen Cem Yılmaz ile adı aşk dedikodularına karışan sunucu Saadet Özsırkıntı yakınlaşması damgasını vurdu.. Ortaya atılan iddialara sosyal medya sayfası üzerinden açıklık getiren, “O Ses Türkiye”sunucularından Saadet Özsırkıntı sessizliğini bozarak neler söyledi. İşte bomba Detaylar..

Son Dakika!.. Saadet Özsırkıntı’dan Cem Yılmaz’la Aşk Açıklaması Geldi..

27 Ekim’de Zorlu PSM’de sahne alan ünlü komedye Cem Yılmaz, şovu sonrası kuliste konukları vardı. Onlardan biri de “O Ses Türkiye”deki sunuculuğuyla tanınan Saadet Özsırkıntı’ydı. Konuğuyla yakından ilgilenen Cem Yılmaz, sempatikliğiyle güzel sunucunun telefon numarasını kapmayı başarmış. İyi anlaşan ve aralarında bir yakınlaşma olan ikili, en yakın zamanda yemek yemek için sözleşmiş olduğu iddia edildi..

Saadet Özsırkıntı Sessizliğini Bozdu!..

Usta komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı öne sürülen sunucu Saadet Özsırkıntı, sonunda sessizliğini bozdu. Usta komedyeni izlemeye gösterisine giden ve onun kulisinde ünlü komedyen ile tanıştığı iddia edilen Saadet Özsırkıntı, oluşan iddialara Instagram sayfası üzerinden açıklık getirdi…

“Her Selamlaştığım Aşka Evrilmesin”

Saadet Özsırkıntı, Cem Yılmaz ile haklarında çıkan aşk iddialarının gerçek dışı olduğunu anlatarak şunları ifade etti..

“Yaşadığımız bu zor günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kalmak benim için inanın çok üzücü. Doğru… Oyununa gittim. Kendisini işim gereği tanıyordum; kulisine de uğradım. Her selamlaştığım aşka evrilmesin. Yanlış ve yalan bilgilerle hele ki ağzımdan çıkmış gibi gündem yaratılmasın lütfen sizden ricamdır…”

Usta Komedyenin Güzel Oyuncuyla Yolları Ayrılmıştı..

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile usta komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz mart ayında Atina’da görüntülenmiş, Ardından sürpriz başlayan aşk magazin gündeminde aylarca konuşulmuştu.

Öte yandan çiftin aşkı uzun sürmemişti. Yılmaz ve Sarıkaya, ayrılık kararı almıştı. Yılmaz’a geçtiğimiz günlerde uzun süredir birlikte görüntü vermediği sevgilisi Serenay Sarıkaya sorulmuştu Ünlü komedyen, “Ayrıldınız mı?” sorusuna, “Evet ayrıldık” cevabı vermişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler