Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya Sessizliği

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya Sessizliği

Şubat ayının sonlarına doğru bir süredir birlikte olduğu ortaya çıkan Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. İlişkilerini gözden saklı yaşamak isteyen ancak objektiflere yakalanan çift sonrasında birlikte görüntü vermekten kaçmamış hatta Cem Yılmaz’ın Sarıkaya’nın annesiyle tanıştığı kareler basına yansımıştı. Bir süredir evlilik haberleriyle gündeme gelen çiftten ayrılık haberi geldi. Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya sessizliği ise dikkat çekiyor.

Evlilik Beklerken Ayrılık Geldi

Defne Samyeli ile olan ilişkisini Serenay Sarıkaya nedeniyle bitirdiği açığa çıkan Cem Yılmaz daha öncesinde İbrahim Selim’in programında bu aşkın ilk sinyallerini vermişti. Birlikte oldukları günden beri evlilik haberleriyle gündemden düşmeyen çift karantina dönemini birlikte geçirmişlerdi. Hatta Cem Yılmaz Sarıkaya’nın annesiyle bile tanışmıştı. Yakın çevrelerinden gelen bilgilerde çiftin hayatlarını birleştirmeyi düşündüklerini gösteriyordu ki geçtiğimiz gün Cem Yılmaz bombayı patlattı.

Cem Yılmaz’la Ayrılan Serenay Sarıkaya’nın Sağlık Durumu Korkuttu…

Cem Yılmaz’dan Ayrılık İtirafı

Pandemi döneminde yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından yan yana olduğu anlaşılan çiftin bir süredir bu yönde bir paylaşım yapmamaları ve birlikte görüntülenmemeleri ayrılık iddialarını da beraberinde getirmişti. Bir süredir merak edilen konuyla açıklama ise Cem Yılmaz‘dan geldi. Geçtiğimiz gün objektiflere yalnız yakalanan ünlü komedyen “Ayrıldınız mı?” sorusuna “Evet ayrıldık” cevabı verdi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz’ın Serenay Sarıkaya Sessizliği

Ayrılıkları da ilişkileri gibi sonradan öğrenilen çift sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları hala kaldırmadı. Buda Cem Yılmaz’ın yanıtı “Sadece bir kinaye miydi?” sorusunu akıllara getiriyor. Konuyla ilgili henüz Serenay Sarıkaya‘dan da bir açıklama gelmedi. Cem Yılmaz, dün akşam Levent’teki ofisinden çıkarken görüntülendi. Görüntülenmekten rahatsız olan Yılmaz, ayrılığın sebebini soran gazetecilere cevap vermeyerek, aracına bindi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler