Ana SayfaÜnlülerOyuncu İlker Aksum Hakkında Neden Soruşturma Başlatıldı...

İlgili Postlar

Oyuncu İlker Aksum Hakkında Neden Soruşturma Başlatıldı…

Usta oyuncu İlker Aksum, geçen Ağustos’ta Beşiktaş’ta gittiği bir mekanda alkol kullandıktan sonrasında aracına binip direksiyon başına geçtiğinde polis çevirmesine takılmıştı. Yapılan alkol muayenesinde 1.09 promil alkollü olduğu anlaşılan İlker Aksum, hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Oyuncu İlker Aksum Hakkında Neden Soruşturma Başlatıldı…

Ünlü oyuncu İlker Aksum,14 Ağustos tarihinde Beşiktaş’ta olan bir mekanda alkol almıştı. Akşamın ilerleyen saatlerinde bulunduğu yerden alkollü bir biçimde çıkan İlker Aksum, otomobiline geçerek Levent istikametine doğru ilerlemeye başladı.

Alkol Testinde 1.09 Promil Alkol Aldığı Anlaşıldı.

Tamda o sırada yol üzerinde polis kontrolüne takılan başarılı oyuncu, yapılan alkol testinde 1.09 promil alkol aldığı anlaşıldı.

Ünlü Oyuncu Avukatını Talep Etmedi..

Sabah Günaydın haberden  Dilek Yaman’ın hazırlamış ve sunmuş olduğu özel haberine göre, 14 Ağustos günü yaşananlar hakkında ifadesi alınması için polis merkezine çağrılan oyuncu İlker Aksum, avukat istemeyerek polislerin onu sadece alkollü bulunduğu için karakola götürdüklerini ifade etti. İfade sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü oyuncu İlker Aksum aleyhinde soruşturma başlattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler