Ana SayfaDedikoduÖykü Gürman Bornozlu Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı

İlgili Postlar

Öykü Gürman Bornozlu Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin Asiye’si Öykü Gürman, son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında. Dizide ki performansı ile adından söz ettiren Gürman, bu kez bornozlu pozuyla sosyal medyayı salladı.

Öykü Gürman’ın acı günü! Ölüm haberini böyle duyurdu…

Öykü Gürman Bornozlu Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı

Öykü Gürman’dan Evlilik Sinyali!

ATV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizisi Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si ünlü şarkıcı Öykü Gürman, oyunculuk performansı ile adından sıkça söz ettiriyor. Öykü Gürman, bu seferde Instagram hesabından paylaştığı bornozlu fotoğrafıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Öykü Gürman kimdir?

Güzel oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, fotoğrafçı Cem Talu’ya poz verdi. Bornozlu fotoğraf çektirme akımına uyan Gürman, yatak üzerinde bornozla poz verdi. Oyuncunun bornozlu pozu kısa sürede binlerce yorum ve beğeni alarak sosyal medyayı salladı.

“Hepsi Hepsi Bir Hatıra İşte”

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Öykü Gürman, zaman zaman hayranlarından gelen hediyeleri de paylaşıyor. Bornozlu paylaşımı büyük yankı uyandıran Gürman’ın fotoğrafın altına yazdığı yazıda dikkatlerden kaçmadı. Öykü Gürman, “Bir siyah beyaz kare içinde, hepsi hepsi bir hatıra işte… sevdim ben bu fotoğrafı,konser öncesi hazırlık,bir “an” ancak böyle güzel,estetik yakalanırdı… ”

Öykü Gürman Bornozlu Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler