Ana SayfaÜnlülerÖykü Gürman'ın acı günü! Ölüm haberini böyle duyurdu...

İlgili Postlar

Öykü Gürman’ın acı günü! Ölüm haberini böyle duyurdu…

Öykü Gürman’ın acı günü! Ölüm haberini böyle duyurdu… Sen Anlat Karadeniz oyuncusu Öykü Gürman, vefat haberi ile yıkıldı. Gürman, bu ölüm haberini sosyal medya paylaşımı ile duyurdu. Detaylar haberimizde…

Öykü Gürman’dan Evlilik Sinyali!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’sinin acı günü

atv ekranlarının geçtiğimiz sezona damgasını vuran iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Asiye karakterine hayat veren ünlü şarkıcı Öykü Gürman, yengesini kaybetti. Gürman, acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Öykü Gürman kimdir?

Öykü Gürman ölüm haberi verdi

Sosyal medya hesabından vefat eden yengesi ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Öykü Gürman, paylaşımına “Dünya’ya gelmemize sebep olan gözlerimi açmaya çalışırken ilk gördüğüm,belki de dedikleri gibi şarkı söyler gibi ilk ağladığım kişi “yengem” …. “bu çocukları ben doğurttum”derken ki gururu,sevinci,gülümseyişi bana hep mutluluk verdi…. her zaman hissettim o sıcaklığı, ve hissetmeye de devam edeceğim… bir fotoğraf çok şey demek aslında…. anılar, çocukluk, aile, sevgi, saygı, bağlılık, paylaşım ama en çok kalan, bize en çok kalması gereken içten bir gülüş ve iyi niyet… Başımız sağ olsun yengem, nurlar içinde yat.” notunu ekledi.

İşte Öykü Gürman’ın o paylaşımı

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki karakteri Asiye ile dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, bir yıla yakın bir süredir reklamcı Fatih İçmeler ile aşk yaşıyor. Gürman ve İçmeler evlilik yolunda ilerliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler