Ana SayfaDedikoduDemet Akalın: Benim Kocam Kimseye Yürümez!

İlgili Postlar

Demet Akalın: Benim Kocam Kimseye Yürümez!

Boşanmalarıyla gündemden düşmeyen Demek Akalın ve Okan Kurt, geçtiğimiz günlerde tekrar deneme kararı almışlardı. Bu karardan sonra Okan Kurt hakkında “Demet Akalını Aldattı” iddiası gündeme geldi. Demet Akalın konuyla alakalı ne söyledi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın Okan Kurt ile Kızım Hira İçin Barıştım!

Demet Akalın: Benim Kocam Kimseye Yürümez!

Demet Akalın Kimdir?

Geçtiğimiz aylarda Demet Akalın ile boşanan Okan Kurt kısa bir süre sonra tekrar eski ile barışmıştı. İkilinin barışının ardından Okan Kurt’un, Demet Akalın’ı aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Okan Kurt canlı yayında konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Okan Kurt, “Ne Almanya’dan ne Fransa’dan ne de dünyanın hiçbir yerinden hiçbir kadınla mesajlaşmadım. Ben bunu ne açıktan, ne de gizliden yapmam. Ben eşimi deli gibi seven biriyim. 7 yıldır kimse ile mesajlaşmadım da son gün mü çıktı bu iş. İhanet bir yalandır. Bizim dinimize göre en büyük günahlardan biri yalandır. Ben önce Allah’a söz verdim. ‘Eşimi hiçbir zaman aldatmayacağım’ diye.

Okan Kurt Kimdir?

7 yıldır beni hiç başka bir kadınla gördüler mi. Eşimden korktuğum için değil, onu sevdiğim için. Benim en keyif aldığım zamanlar evimde kızımla, eşimle geçirdiğim zamanlar.Bir sabah uyandık, ben Almanya’da biriyle yazışmışım. Ben Ankara doğumluyum. Bir de Koç burcuyum. Böyle bir sayfa açan insan böyle şeyler yazar mı? Bunu konuşmaya gerek yok.

Sahte profili 5 yaşındaki kızıma göstersen ‘bu baban mı’ desen, ‘yok ne alakası var’ der. ‘Demet’i kullanıyor’ diyorlar, kullanıyorsam bu onun problemi bu.Maslak’ta otelde buluşuyoruz, biz taksiye biniyoruz ve Bursa’ya gidiyoruz. Kurguya bak! Biz çıkan haberlerden sonra o taksiciye ulaştık. ‘Abi ne zaman biz senin arabana bindik’ dedik. Adam ‘yok siz benim arabama binmediniz’ dediler.Sonra kanallar ‘taksici bizi kandırdı’ diye haber yaptılar.” açıklamasında bulundu.

Benim Kocam Yapmaz!

Demet Akalın ‘aldatıldı’ haberlerine; Nesini konuşacağız, ben de Brad Pitt ile evleniyorum haftaya… Saçma sapan şeyler… Ben eşi olarak, sevgilisi olarak; yaptıysa da helal olsun. Bizim bir evladımız var hoş değil böyle haberler. İsim vermeyeyim ama Okan o gezen çapkınlardan değil. DM’den de kimseye yürümez!’ cevabını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler