Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri Gör Beni Programına Konuk Oldu

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri Gör Beni Programına Konuk Oldu

Oyuncu Gonca Vuslateri Armağan Çağlayan’ın Youtube’da sunduğu ‘Gör Beni’ programına konuk oldu. Armağan Çağlayan’ın merak ettiği sorulardan oluşan program konsepti gereği Youtube’da çok izlenen programlardan biri oldu. Her hafta farklı bir ünlü yada siyasetçinin konuk olduğu programının bu haftaki konuğu Gonca Vuslateri oldu. Samimi bir sohbet havasında geçen programda sevilen oyuncu, Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtladı.

Gonca Vuslateri kimdir?

Armağan Çağlayan kimdir?

Gonca Vuslateri : Annemden Çok Sopa Yedim

Armağan Çağlayan’ın  ‘Anne babanın ayrılığı senin yaratıcılığı etkileyen birşey mi?‘ sorusuna Vuslateri;

‘Yaratıcılıkda yaralarını daha iyi anlayabiliyorsun.Ben çok uzun zaman mücadele ettim.Bunlarla nası başa çıkabilirim diye. Çok huzurlu bir aile ortamı değildi bizimki. Çok okumuş anne babadan beklenmeyecek bir şiddet performansı. Zaman geçince o bencillikten çıktım biraz başka şeyler yapıp başka pencereden bakmayı öğrendim. Oyunculuk vizyonumu geliştirdi. O yaralar oluyor aklıma geliyor bazen.

Baba Aziz Nesin ve Uğur Mumcu okuyan bir adam, anne ne kadar spiritüel kitap varsa bitirmiş bir kadın. Yerle gök arası bir ev. Şimdilerde gülüyorum. Annemden çok sopa yedim’ cümleleriyle cevap verdi.

Gonca Vuslateri’nin Hayranlarına Karantina Sürprizi!

‘Problemli Bir Görüntünüz Var’ Dediler

Armağan Çağlayan’ın ‘Senin ünlü ola maceran uzun mu kısa mı? ‘ sorusuna Vuslateri;

‘Konservatuar zamanı benim dişlerim aralıktı. Çok iyi audition vermeme rağmen yapım şirketleri ‘şehirli kızın dişleri ayrık olmaz ‘ diyorlardı. Hiç aklıma gelmemiş ben çirkinim o zaman bana makul şekilde çirkin olduğum anlatıldı. Bir sahneye çalışırken güzellik hiç düşünmediğim bir detaydı. Bir karakteri yaratırken demezsiniz ki bu adam güzel mi acaba?

Dişleriniz ayrık, ellerinizi yiyorsunuz, problemli bir görüntünüz var. Ama performansınızda çok ağladım. Hayatımda o kadar yalandan teşekkür ettiğim kapılar oldu ki..

Konservatuarda bir gün erkek arkadaşımın telefonu çaldı ve arayan Meral Okay’dı. Erkek arkadaşımın telefonundan gizlice Meral Okay’ın numarasını aldım. Onu aradım ve benim sizinle görüşmem gerekiyor dedim. Meral Okay ile görüşmemde bana o ellerini yeme dişlerini birleştir Juliet Binoche gibi kadınsın dedi. sonra ben bulup buluşturup dişlerimi birleştirdim, sonra bana  aynı yapımcılardan teklif yağdı şeklinde yanıtladı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler