Ana SayfaDedikoduEnes Batur'dan Kazası Hakkında Kötü Yorum Yapan Takipçisine Sert Yanıt

İlgili Postlar

Enes Batur’dan Kazası Hakkında Kötü Yorum Yapan Takipçisine Sert Yanıt

Geçtiğimiz günlerde bir ağaca çarpması sonucunda ciddi bir kaza yapan Enes Batur’un trafik kazası haberi sonrasında sosyal medya karıştı. Sevenleri Enes Batur için endişelenirken, bir kısım kaza hakkında kötü yorumlarda bulundu. Enes Batur, kötü yorumda bulunan takipçisine sert yanıt verdi. Detaylar haberimizde…

Enes Batur Trafik Kazası Geçirdi

Enes Batur’dan Kazası Hakkında Kötü Yorum Yapan Takipçisine Sert Yanıt

Yine Enes Batur! “Yüreğine İnan” Şarkısıda Çalıntı Çıktı!… 

Enes Batur’un trafik kazası haberi sonrasında sosyal medya karıştı. Sevenleri Enes Batur için endişelenirken, bir kısım kaza hakkında kötü yorumlarda bulundu. Enes Batur, kötü yorumda bulunan takipçisine sert yanıt verdi. Bir sosyal medya kullanıcısı Enes Batur kazası hakkında “Memlekete olumlu hiçbir faydası olmayan Enes Batur, memlekete faydalı bir ağaca çarparak kaza yapmış. Ağaç için endişeliyiz” yorumunda bulundu. Enes Batur’dan cevap gecikmedi.

SKANDAL !! Enes Batur Yine ŞARKI Çalmış. %100 Kanıtlı !!

Enes Batur, sosyal medya hesabından söz konusu paylaşımı alıntılayarak, “Belki de ölümümle sonuçlanacak bir kazadan sonra bile böyle iğrenç yorum yapabilecek aciz arkadaşımız için 1998 fidan dikiyorum, belki insanlıktan nasibini alır” cevabını verdi.

Enes Batur'dan Kazası Hakkında Kötü Yorum Yapan Takipçisine Sert Yanıt

 Enes Batur Yeni Sevgilisi ile Görüntülendi

Ne Olmuştu?

Enes Batur, Etiler, Nispetiye Caddesi’nde lüks otomobiliyle bugün saat 11.00’de kaza yaptı. Kullandığı lüks otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden Batur, önce bir araca ardandan da refüjdeki ağaca çarptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler