Ana SayfaDedikoduYarışmadan Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz'a Şok Üstüne Şok

İlgili Postlar

Yarışmadan Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz’a Şok Üstüne Şok

Yarışmadan diskalifiye Olan Uğur Yılmaz’a şok üstüne şok! Ekranların sevilen yarışması MasteChef’te geçtiğimiz gün ilginç bir gelişme yaşandı. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan Uğur Yılmaz’ın geçmişte attığı tweetler nedeniyle yarışmadan diskalifiye edildiği öğrenildi. Hakaret içerikli paylaşımlarıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulan Uğur Yılmaz’ı zor bir dönem bekliyor gibi duruyor.

Sözleri Pahalıya Mal Oldu

TV8 ekranlarında yayımlanan MasterChef Türkiye’nin bu sezonki yarışmacılarından olan Uğur’un geçmişteki hakaret içerikli paylaşımlarına Acun Ilıcalı kayıtsız kalamadı. Ilıcalı, MasterChef Uğur’un yarışmayla olan ilişkisinin bittiğini “Uğur Yılmaz Deniz isimli yarışmacının sosyal medyada kullandığı terbiye sınırlarını aşan paylaşımları nedeniyle Masterchef yarışmasıyla ilişiği kesilmiştir.” sözleriyle Twitter hesabından yaptığı resmi açıklamayla duyurdu. Uğur Yılmaz Deniz’in yarışmadan kovulması sonrasında sosyal medyadaki tepkiler durulmadı. Anlaşılan o ki Masterchef Uğur Yılmaz Deniz’in çirkin sözleri ona pahalıya mal oldu.

MasterChef Türkiye Yarışmasından Elenen İsim Kim Oldu? Uğur Yarışmaya Veda Etti Mi?

Sular Durulmadı

Masterchef Türkiye mutfağında rekabet eden Uğur Yılmaz küfür ve hakaret içerikli tweetleri medya gündemine bomba gibi düşüp ortalığı çalkalarken ikinci bir şok daha yaşandı. Sosyal medya kullanıcılarının gündeminde dün Uğur Yılmaz vardı.

Uğur Yılmaz Kimdir?

Yarışmadan Diskalifiye Olan Uğur Yılmaz’a Şok Üstüne Şok

Paylaşımlarının açığa çıkmasıyla birlikte sosyal medyada ciddi bir takipçi kaybı yaşayan Uğur Yılmaz’ı yarışma arkadaşlarının da takipten çıkmaya başladığı söyleniyor.  Acun Ilıcalı’nın paylaşımından sonra fotoğraflarına sert yorumlar almaya başlayan Uğur Yılmaz’ın fotoğraflarını yoruma kapattığı da gözlerden kaçmadı.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler