Ana SayfaDedikoduKubilay Aka'dan Çarpıcı Açıklamalar

İlgili Postlar

Kubilay Aka’dan Çarpıcı Açıklamalar

Geçtiğimiz gün YouTube’da yayımlanan bir programa konuk olan Kubilay Aka kendisi hakkında merak edilenleri yanıtladı. Bu zamana kadar hiç konuşmadığı şeyleri itiraf eden ünlü oyuncu Kubilay Aka’dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte Kubilay Aka’nın herkesi şaşırtan o açıklamaları;

Ünlülüğü Kullanırım

Ünlülüğün avantajlarını kullandığını dile getiren Kubilay Aka “Hayatımda canlandırabileceğim en özel karakter ‘Vatanım Sensin’deki ‘Ali Kemal’ rolüydü. Müthiş bir derinliği vardı. Devlet dairelerinde ünlülüğüm işe yarıyor. Sıra beklemiyorum. Sağ olsunlar, yardımcı oluyorlar.” dedi.

Ceza Yerim

Devlet dairlerinde ünlü olmanın avantajlarını kullandığını dile getiren Kubilay Aka polislere karşı tutumunun aynı olmadığını “Ama poliste bunu kullanmayı tercih etmiyorum. Ceza yediğimde ‘yaz abi’ diyorum. Çok hızlı araba kullanıyorum. Ölmem ama çok çarparım.” sözleriyle anlattı.

Kubilay Aka Kimdir?

Scarlett Yanımda Olsun

Miray Daner’le ikinci kez bir araya gelen Aka’nın gözü hala dışarda olduğu gibi bunalımda yanında dünyaca ünlü Hollywood ünlüsü Scarlett Johansson’u istediğini “Bunalıma girersem 5-6 ay sürer. Hiç bitmeyecek bir karantinaya girsem yanıma babamı ve Scarlett Johansson’u alırım.” sözleriyle dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler