Ana SayfaDedikoduGülşah Saraçoğlu Ve Ebru Polat Soyunarak Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardılar..

İlgili Postlar

Gülşah Saraçoğlu Ve Ebru Polat Soyunarak Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardılar..

Bu sene kendi ismine kozmetik markasını piyasaya süren ünlü şarkıcı Ebru Polat, yepyeni saç ürününün tanıtımını yapmak için duşa girdi. Saçlarını şampuanladığı o anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu’na da meydan okudu. İşte Renkli Detaylar..

Gülşah Saraçoğlu Ve Ebru Polat Soyunarak Şaşırtma Kotasını Arşa Çıkardılar..

Şu sıralar Doya Doya Moda isimli programda jüri koltuğunda oturan modacı Gülşah Saraçoğlu, geçen haftalarda kendi ismiyle bir şampuan piyasaya sürdü.  Ünlü oyuncu Seray Sever ise beraber çalıştığı dostu Gülşah Saraçoğlu’nun markasının bizzat reklamını yapmak için kendi evinin salonunda saçlarını yıkamışdı. Aynı biçimde modacı Gülşah Saraçoğlu da markasının reklam tanıtımı için duş aldığı o anları yayınlayarak herkesi şaşırttı..

“Markamızı Bu Şekilde Tanıtacaksak O Zaman Meydan Okuyalım”

Gülşah Saraçoğlu ve Seray Sever’in sosyal medya paylaşımlarını gören şarkıcı Ebru Polat’da hemen harekete geçti. Haftalar önce çıkardığı saç ürünü nün çok fazla satıldığını ve çok beğenildiğini takipçileri için vurgulayan Ebru Polat, “Gülşah’cım seni çok severim, bunu sen de biliyorsun. Ama konu şampuan ise son 8 ayda Türkiye’de en çok satan şampuan markası benim markam. Bunu güzel bir şekilde araştırabilirsiniz. Markamızı bu şekilde tanıtacaksak o zaman meydan okuyalım” ifadelerinden hemen sonra banyoda kıvrak hareketlerle saçlarını yıkadığı o anları yayınladı.

Ünlü şarkıcı paylaşımlarında Gülşah Saraçoğlu’nu yeni saç ürünü için tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

Ebru Polat Gülşah Saraçoğlu Banyo Paylaşımı
Ebru Polat Gülşah Saraçoğlu Banyo Paylaşımı

Ebru Polat İddiasını Ortaya Koydu..

Banyo yaptığı o anlarda çok çekici olduğunu vurgulayan şarkıcı Ebru Polat, yine iddiasını ortaya koyarak “Fazla seksi olur diye tek story atabildim. İkinciyi sildim. Böyle şeyleri hiç sevmiyorum ama maden racon bu uyalım” ifadelerini kullandı.

İşte Ebru Polat’ın Banyodaki O Paylaşımı;

Ebru Polat'ın Banyodaki O Paylaşımı
Ebru Polat’ın Banyodaki O Paylaşımı
Ebru Polat'ın Banyodaki O Paylaşımı
Ebru Polat’ın Banyodaki O Paylaşımı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler