Ana SayfaÜnlülerUsta Oyuncu Metrobüste Ortalığı Karıştırıp Karakolluk Oldu..

İlgili Postlar

Usta Oyuncu Metrobüste Ortalığı Karıştırıp Karakolluk Oldu..

Geçen günlerde yanındaki bagajıyla Metrobüse durağına giderek binmek için turnikesiz yerden geçmek isteyen ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen ile metrobüs güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Kısa süreliğine arbade yaşanan olayda ünlü sanatçı karakolluk oldu. İşte Detaylar..

Selahattin Taşdöğen Kaza Yaptı!

Usta Oyuncu Metrobüste Ortalığı Karıştırıp Karakolluk Oldu..

Sanatçı Selahattin Taşdöğen, yanında asistanı ve 8 yaşlarındaki kızı ile beraber İstanbul Mecidiyeköy durağında metrobüse binmek için harekete geçti. Elinde olan bagajıyla turnikesi bulunmayan bölgeden geçerek durağa gitmek isteyen Selahattin Taşdöğen, güvenlik görevlileri ikaz edince aralarında gerginlik çıktı.

Selahattin Taşdöğen Kimdir?

Sanatçı Karakolluk Oldu…

Sabah’ın yapmış olduğu özel haberine göre; Görevliler, sanatçıya akbil basması gerektiğini ilettiler. Selahattin Taşdöğen ise akbil bastığını ve bagajı olduğu için ücretsiz yerden geçtiğini açıkladı. Konuşma esnasında maskesini yüzünden indiren sanatçıyı güvenlik görevlisinin ikazı sonrasında iki taraf arasında sözlü tartışmalar başladı. Sonrasında ise ünlü sanatçı ve asistanı Alaattin Dumanoğlu ile görevliler arasında bir arbede yaşandığı öne sürüldü.

Tartışma sırasında asistan Alaattin Dumanoğlu’nın yere düşen telefonu ve gözlüğü kırılırken, Olay yerine gelen polis ekipleri ifadelerinin alınması için tarafları karakola götürdüler.

Selahattin Taşdöğen karakolluk oldu
Selahattin Taşdöğen karakolluk oldu

“Sen Benim Kim Olduğumu Biliyor Musun?”

Güvenlik görevlisi: “Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Ben halkın sanatçısıyım. Seni işinden ederim. Eşkıya mısınız siz, kabadayı mısınız?” cevabıyla tehdit edildiklerini iddia ederek, asistan Alaattin Dumanoğlu’nun saldırısına uğradıklarını anlattı.

“Darp Veya Tehditte Bulunmadık”

Kızının Bu olaydan etkilenmemesi için kenar bi tarafta polisi beklediğini açıklayan usta sanatçı, “Güvenlik görevlilerine darp veya tehditte bulunmadık. Onların bize karşı yaptığı saygısızlık sonucu sadece tartışma yaşandı. Bir de asistanımı iteleyerek darp etmeye başladılar” dedi. Savcılık ise başlatılan soruşturmada darp raporu bulunmayan tarafların şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler