Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri ve Hakan Altun Ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun Ayrıldı mı?

2020’ye damgası vuran Gonca Vuslateri ve Hakan Altun aşkı geçtiğimiz aylarda başlamıştı. İkilinin evlenecekleri iddia edilirken gelen ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Ayrılık sonrası Hakan Altun Vuslateri’yi sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Altun’un takipçileri ise bu hamlenin ardından Hakan Altun’un paylaşımı gündem  oldu. Detaylar haberimizin devamında…

Gonca Vuslateri Kimdir?

Hakan Altun Kimdir?

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun Ayrıldı mı?

Hakan Altun, Vuslateri ile ayrılmalarının ardından oyuncuyu sosyal medya hesabından sildi. Hakan Altun’un bu hamlesinin ardından Gonca Vuslateri’de şarkıcı takip etmeyi sonlandırdı.

İkilinin ayrıldığını fark eden sosyal medya kullanıcıları Altun’un eski bir fotoğrafını paylaşarak ünlü şarkıcıyla dalga geçti.

hakan-altun

 

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun Aşkı Nasıl Başladı?

Gonca Vuslateri ve Hakan Altun’un yeni bir aşka yelken açtığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddia sosyal medyadaki paylaşımlarla gündeme geldi. Hakan Altun sosyal medyada bir fotoğraf paylaşıp, fotoğrafın açıklamasına “Anladım ki eri olmuşum ben bu aşkın, vuslatı beklerken” yazıyor. Kalp işaretliyle paylaşılan bu fotoğrafta “Vuslat ve Eri” sözcükleri Gonca Vuslateri’nin soy adıyla bütünleşiyor. Gonca Vuslateri’nin bu fotoğrafı ünlü şarkıcıyı takip etmediği halde beğenmesi gözlerden kaçmamıştı.

Yıldız Tilbe Hakan Altun’a Yazdığı Yorumu Neden Sildi…

Hakan Altun’un paylaşımından sonra Gonca Vuslateri de bir paylaşımda bulunuyor. Gonca Vuslateri, “Birini sevmek… Gördüğün ilk kalp resminin içine girip onu hayal etmek… Öpmek o hayali… Şükre rast getirmek küçücük kalbi… Kollayarak sev beni… Susarak, dökerek sev… Aklıma takılsın kazağın… Bana eksil… Bana ağla kendini… Böyle böyle yazılsın kaderimiz… Turam sensin…”Güzel oyuncu dizi setlerinden fırsat buldukça her hafta sonu Bodrum’a, Hakan Altun’un yanına gidiyor. Bu gidişleri de saklamıyor sosyal medyasından paylaşıyor. Güzel oyuncu yolculuğunu “Keyifle giderim Bodrum’a… Aşkıma… İsmime…” yazıyor..

Tüm bu iddialardan sonra gözler ikilinin yapacağı açıklamaya çevrilmişken Hakan Altun’un en yakın arkadaşı kafaları karıştıracak paylaşımda bulunmuştu. Ayhan Yumru yaptığı bir paylaşımda Gonca Vuslateri ile olan fotoğrafını paylaşıp ”Ailemize hoş geldin” açıklaması yaparak ikilinin ilişkilerini ortaya çıkarmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler