Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ'dan Eleştirilere Yanıt

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan Eleştirilere Yanıt

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlülerden olan Pınar Altuğ zaman zaman yaptığı paylaşımlarla, zaman zamanda yorumlarda  girdiği tartışmalarla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde paylaşım yapan ünlü oyuncuya yine bir takipçisi yanıt verdi. Bu yanıta tepkisiz kalamayan Pınar Altuğ eleştirilere yanıt verdi. İşte Pınar Altuğ’nun gündeme damgasını vuran o yanıtı;

Pınar Altuğ’dan Evlilik Sözleşmesi Açıklaması

Aralık ayında Jülide Ateş’in programına konuk olan Pınar Altuğ “Mutlu evliliğin sırrı evlilik sözleşmesi mi?” sorusunu “Hayır asla değildir. Bana göre içinde hiçbir hesabın olmamasıdır, bunu sadece para anlamında söylemiyorum. Bunu böyle yaparsam böyle olur gibi hesaplar başlarsa bence o evlilikte tehlike var demektir. Ben 17 yaşından beri kendi parasını kazanan, kimseye eyvallah etmemiş bir kadınım. Çok bildiğimi okuyabiliyorum, çok şükür kendi mesleğim var kendi param var. Evliliğin aşkına kapılıp ya da hayat öyle getirdiği için çocuklara vs. iş hayatından vazgeçip eve tek gelen parayı paylaşan bir ailede yarın öbür gün kadın dımdızlak sokağa bırakılacaksa, evet evlilik sözleşme yapılmalı. Ben kendi açımdan böyle bir şeye ihtiyaç duymadım, hayır bizim aramızda evlilik sözleşmesi yok. Tam tersi bizim aramızda hiç para konuşulmaz; 14 senedir beraberiz 12 buçuk senedir evliyiz, biz hiç böyle bir senin şu kadar var, benim şu kadar var hiç olmadı. Bu bir şans.” sözleriyle yanıtladı.

Pınar Altuğ Hakkında Yapılan Kötü Eleştirilere Yanıt Verdi

Yağmur Atacan’ın Annesinden Örnek Davranış

Bugüne dek Yağmur Atacan‘ın ailesiyle bir sorun yaşamadığını dile getiren Pınar Altuğ, “Hiç istenmeyen gelin oldun mu?” sorusunu “Biz ilk beraber olduğumuzda, benim kayınvalidem özel bir kadındır, çok farklıdır, Yağmur’la birlikte gidiyoruz geliyoruz, haşır neşir haldeyiz. Yağmur odada uyurken kapıyı açıyor, ‘Bir şey soracağım sen Pınar Altuğ’la mı berabersin?’ diyor. ‘Evet’ diyor Yağmur, ‘tamam’ deyip kapıyı kapatıyor. Beraberlik gayet yolunda gidiyor, evlenmeye karar verdik, kayınvalidem bir sosyal ortamda çok yakından tanıyabileceğin bir isim, bizim camiamızdan biriyle tesadüfen aynı masaya düşüyor. Kadın dönüp kayınvalideme ‘Ya bu kadar yaş farkına karşı gelmiyor musunuz, bu sizi rahatsız etmiyor mu?” diyor, kayınvalidem ona ‘Sanırım sizin çocuğunuz yok, çünkü eğer bir çocuğunuz olsaydı, evladınızın gözünde bu kadar mutluluk ışıltıları uyandıran birinin sizin için ne kadar kıymetli olacağını anlardınız” diyor ve masada herkes buz kesiyor ve konu kapanıyor.” sözleriyle yanıtlamıştı.

Yağmur Atacan Kimdir?

Pınar Altuğ’dan Eleştirilere Yanıt

Sosyal medyada kendisine gelen yorumlara verdiği yanıtlarla sık sık gündem olan Pınar Altuğ yine bir yoruma tepkisiz kalmadı. Altuğ’un sık sık reklam içeriği paylaşmasına bir takipçisi kızdı. “Sürekli bir reklam ama nedense kabullenmek istemiyorsunuz” diyen takipçisine Altuğ “E benim işim bu” yanıtını verdi.

Pınar Altuğ'dan Takipçisine Sert Yanıt
Pınar Altuğ’dan Takipçisine Sert Yanıt

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler