Ana SayfaDedikoduDemet Şener ve İbrahim Kutluay arasındaki buzlar eridi!

İlgili Postlar

Demet Şener ve İbrahim Kutluay arasındaki buzlar eridi!

Eski manken ve aynı zamanda 1995 Türkiye güzeli Demet Şener ve milli basketbolcu İbrahim Kutluay 2005’te evlenmişlerdi. Ünlü ikili evliliklerini 2018’de sonlandırma kararı almışlardı. Uzun süredir küs kalan ünlü çift sonunda barıştı.

Barışmalarına kaza vesile oldu!

Çocukları ile İzmir’de tatil yapan İbrahim Kutluay oğulları Ömer’in kaza geçirmesiyle birlikte eski eşini aradı. Bununla birlikte kaza haberini alan Demet Şener oğlunun bir an önce İstanbul’a dönmesini istedi. Kaza haberinden sonra panik yapan Demet Şener eski eş İbrahim Kutluay aracılığıyla sakinleştirildi.

Birlikte yemek yediler

Oğulları Ömer’e İzmir’de yapılan müdahaleden sonra İbrahim Kutluay eski eşini aradı. İbrahim Kutluay eski eşini yemeğe davet etti ve ikili o yemek aracılığıyla 5 yıl sonra bir araya geldi. İkili ve çocukları İstinye Zuma’da uzun bir süre sonra tekrardan bir araya geldiler. Bu sayede ünlü çift sonunda barıştı. Demet Şener ve İbrahim Kutluay'dan sert sözler

 

Kızgınlıklar bitti!

Oğullarının kazası ile aralarındaki gerginliği unutan ikili sonunda barışarak, uzun zaman sonra çocukları ile keyifli vakit geçirdi.

Demet Şener ile İbrahim Kutluay'dan Flaş Hamle!

Ömer’in durumu iyi!

Bisiklete binerken düşüp kafasını yaran Ömer’in durumu iyi…Oğulları sayesinde barışan ikilinin keyiflerinin yerinde olduğu ve ikili arasındaki gerginliğin bittiği de duyumlar arasında!Demet Şener ile İbrahim Kutluay'ın oğulları Ömer büyüdü! İşte Ömer Kutluay'ın son hali! - Galeri - Magazin

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler