teensexonline.com
Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'den Duygulandıran Paylaşım!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’den Duygulandıran Paylaşım!

Ülkemizde meydana gelen orman yangınları içimizi paramparça ederken, yangın söndürme çalışmalarında ve afet bölgelerinde birçok ünlü de seferber olmuş durumda. Afet bölgelerine birçok şehirden destek gidiyor. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen sosyal medyadan paylaştığı duygu dolu paylaşım ile gündem oldu. Son zamanlarda ülkemizin gündeminde olan, yürekleri parçalayan orman yangınlarıyla ile ilgili Instagram hesabından paylaştığı gönderi ile magazin dünyasının gündemine oturdu.  Fahriye Evcen paylaştığı gönderisi ile afet bölgesinde yardımda bulunan kişilere teşekkürlerini sunarak, minnettarlığını belirtti. Orman yangınlarına birçok ünlüden maddi ve manevi destek geldi. Yeni Sezonda Burak Özçivit'e Rakip Olmaya Hazırlanan Fa...

İşte o paylaşım! 

“Günlerdir içinde bulunduğumuz bu felakete dayanmak gitgide zorlaşıyor… Yangından etkilenen her bir canlı, her bir ağaç, her bir insanımız için ne kadar ağlasak az… Ciğerimiz yandı ve yanmaya da devam ediyor. Hem toprağımızın, hem de onca can’ın bu felaketten bir an önce kurtulması ümidiyle, yangınla günlerdir canla başla mücadele eden yurdumun cesur ve güzel yürekli insanları ve onlara desteklerini esirgemeyen herkese milyonlarca kez teşekkür etmek istiyorum… Tüm emek verenlere minnettarım… Sağ olun, var olun.”

 

Orman Yangınlarına Gelen Destekler Duygulandırıyor!

Evcen, bununla birlikte orman yangınları ile ilgili birçok destek veren ünlüye teşekkürlerini sunarken, aynı zamanda orman yangınlarına destek vermeyen ünlülere de sitem etti.

Orman yangınlarında son durum | NTV

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler