Ana SayfaKimdirCüney Arkın'ın En Büyük Korkusu Ne?

İlgili Postlar

Cüney Arkın’ın En Büyük Korkusu Ne?

Yeşilçam’ın duayenlerinden olan 83 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın sosyal medyayı sık kullanan isimlerden birisi. Sık sık eşine olan sevgi dolu paylaşımları ile gündeme gelen Cünyet Arkın en büyük korkusundan bahsetti.  Kuruluş Osman dizisinde eşi Betül Cüreklibatır ile rol alan Cüneyt Arkın eşiyle birlikte olduğu fotoğrafları duygu dolu cümlelerle paylaştı.

Cüneyt Arkın'ın en büyük korkusu! - Solcu Gazete

 

 

Eşine sevgisi büyük takdir topluyor!

Her fırsatta eşine bağlılığı ve sevgisinden bahseden ünlü oyuncu sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafın altına şu cümleleri ekledi: Hiçbir şeyden korkmadığım kadar eşimi kaybetmekten korkuyorum. Karımı, canımı, bebeğimi, Betül’ümü kaybettiğim an ben de yok olurum” mesajı ile paylaştı.

Betül Cüreklibatır kimdir, mesleği? Kaç çocuğu var? İlk eşi ve gençliği?

Sosyal medyadan beğeniler yağdı

Usta oyuncunun eşi ile ilgili yazdığı sevgi dolu paylaşıma beğeniler yağdı. Sevenleri eşine ve usta oyuncuya mutluluklar diledi.51 yıllık aşk: Cüneyt Arkın - Betül Cüreklibatur - Son Dakika Magazin Haberi

Ondan önce ölmek istiyorum!

83 yaşındaki usta oyuncu Cüneyt Arkın geçmiş yıllarda eşi Betül Cüreklibatır’dan önce ölmek istediğini dile getirmişti. Dün yaptığı paylaşım ile ise eşini kaybetmekten, onu dünyalar kadar sevdiğini ve hayattaki en büyük korkusunun eşi Betül Cüreklibatır’ı kaybetmek olduğunu dile getiren usta oyuncu  paylaşımı ile sevenleri duygulandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler