Ana SayfaÜnlülerYaşadığı Vefatlarla Derinden Sarsılan Alişan İlk Defa Sahne Aldı...

İlgili Postlar

Yaşadığı Vefatlarla Derinden Sarsılan Alişan İlk Defa Sahne Aldı…

Geçen Temmuz ayında Covid 19 nedeniyle  38 yaşlarındaki erkek kardeşi ve menajeri olan Selçuk Tektaş’ ı ve kuzenini kaybeden usta şarkıcı Alişan, peşpeşe zor günler geçirmiş derinden etkilenmişti. Ünlü türkücü dün gece Kıbrıs’ta hayranlarının karşısına çıktı. İşte Detaylar…

Acı Günler Geçiren Alişan İşine Gerimi Dönüyor…

Yaşadığı Vefatlarla Derinden Sarsılan Alişan İlk Defa Sahne Aldı…

Hem Kardeşini Hem Kuzenini Kaybetti…

Hem kardeşi hem menajerliği yapan Selçuk Tektaş’ ın derin üzüntüsünü yaşarken ani bir beyin kanaması geçiren kuzeni Ozan Ebcin ‘ i toprağa veren 45 yaşındaki şarkıcı Alişan tarifsiz acıları peş peşe yaşamıştı. Kardeş Tektaş, 21 Temmuz Çarşamba, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının sonrasınd Feriköy Mezarlığı’nda son istirhatine uğurlanmıştı.

Bir dönem yaşamında ki çoğu şeye ara veren ve yasını tutan şarkıcı Alişan, ilk defa dün gece Kıbrıs’ta sahne aldı.  bir ara duygusal anlar yaşadı.

Ağlamamak İçin Direndi…

Parçalarını okumadan önce onu dinlemeye gelenlere bir konuşma yapan İki çocuk babası ünlü şarkıcı, şunları söyledi;

“Tüm Şarkılarımı Kardeşim Selçuk İçin Okuyacağım”

“Kardeşimsiz ilk kez Kıbrıs’a geldim. Amacım burada size güzel bir gün gece yaşatmak. Bu duygularım için kusura bakmayın. Dünya gerçekten çok boş! Kardeşinize, ailenize, sevdiklerinize, çocuklarınıza sahip çıkın. Çünkü bir anda yok olup gidiyorlar. Ellerinizden uçup gidiyorlar. İzninizle bugün tüm şarkılarımı kardeşim Selçuk için okuyacağım”

“Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak”

Geçtiğimiz haftada kardeşi Selçuk Teltaş ile oğlu Burak’ın doğduğu gün verdiği bir pozu paylaşan şarkıcı Alişan, yazdığı mesajla hayranlarını duygu seline boğmuştu. Bir kızı ve bir de oğlu olan Alişan’ ın “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ifadesini yazdığı bu paylaşıma çok kısa sürede yorum ve beğeni yağdı.

Alişan Selçuk Tektaş
Alişan Selçuk Tektaş

Alişan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler