Ana SayfaDedikoduCiciş Kardeşlerden Esra Ersoy' a Cinsel İstismar Suçlaması...

İlgili Postlar

Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy’ a Cinsel İstismar Suçlaması…

Türkiye’ de Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra Ersoy’ a şok suçlama!. Esra Ersoy, Bodrum Türkbükü’ nde kaldığı bir otelde bir çocuğun odasına dalarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla polisler tarafından gözaltına alındığı bilgisi gündeme bomba gibi düştü. Sonrasında Adli kontrol yapılması şartıyla polisler tarafından serbest bırakılan Ciciş Ersoy, konu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Şok Detaylar Haberimizde…

Ciciş Kardeşlerin İlk Hangi Klipte Oynadığına İnanamayacaksınız!

Ciciş Kardeşlerden Esra Ersoy’ a Cinsel İstismar Suçlaması…

Ciciş kardeşler lakabıyla tanınan Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden Esra Ersoy’un ismi bir cinsel saldırı olayına karıştı. Geçtiğimiz haftalarda Esra Ersoy’un yaz tatili için gittiği Türkbükü’ n deki bir hotelde içkinin dozunu biraz kaçırdığı ve günün geç saatlerinde 13 yaşlarındaki bir erkek çocuğun kaldığı odaya girerek cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi…

Esra Ersoy Serbest Bırakıldı…

Cinsel saldırıya maruz kaldığı iddia edilen erkek çocuğunun bu durumu ailesine aktarmasının ardından Ciciş Esra Ersoy’dan polise şikayetçi oldular. Sonrasında Esra Ersoy’un polisler tarafından gözaltına alındığı öne sürüldü. Savcılık tarafından nöbetçi mahkemeye gönderilen Esra Ersoy, adli kontrol gerekçesiyle serbest bırakıldı.

“Bir Çocuğun Cinsel Saldırısına Uğradım”

Ciciş kardeşlerden Esra Ersoy, aleyhinde yapılan iddialar hakkında yayınladığı yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Geçtiğimiz gün 20’li yaşlarda gösteren ama 13 yaşında olduğu sonradan ortaya çıkan bir çocuğun cinsel saldırısına uğradım. Çocuk annesinden korkusundan olayı farklı anlatmış yaşı da küçük olunca sanki suçlu benmişim gibi gösterilmiş….

…….Ayrıca o sırada yanımda kardeşim Ceyda Ersoy bile yoktu. Basın mensubu arkadaşlardan lütfen böyle ciddi bir konuda biraz hassas olmalarını rica ediyorum” iddiasında bulundu.”

Ciciş Kardeşler’den Esra Ersoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler