Ana SayfaÜnlülerCiciş Kardeşlerin İlk Hangi Klipte Oynadığına İnanamayacaksınız!

İlgili Postlar

Ciciş Kardeşlerin İlk Hangi Klipte Oynadığına İnanamayacaksınız!

Ciciş kardeşler olarak bilinen Esra, Ceyda Ersoy kardeşler son dönemlerde pek ekranlarda görünmüyorlar. Bir dönemler gündemin en çok konuşulan ismi olan Cicişler, en son geçen sene bir futbolcuyla görüntülendikten sonra kayıplara karışmıştı. Ancak geçtiğimiz dönemlerle ilgili dikkat çekici bir ayrıntı göze çarptı. Ciciş kardeşlerin ilk hangi klipte oynadığına inanamayacaksınız!

Kameralardan Kaçamadılar!

Esra, Ceyda kardeşler geçtiğimiz sene Kayserispor’un sol beki Sakıb Aytaç’la birlikte Bodrum’da teknede görüntülenmişlerdi. Aytaç’ın arkadaşı Özgür İleri’nin de bulunduğu teknede objektiflere samimi görüntülerle yansıyan Ciciş kardeşler konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etmişlerdi.

Çırılçıplak videosu yayılan Ciciş’lerden Esra, ilk açıklamasını yaptı!

Kardeş Çekişmesi Bitmiyor!

Hatırlarsanız geçmiş dönemde Esra, Ceyda Ersoy kardeşler sık sık yaşadıkları tartışmalarla gündeme geliyorlardı. En son arabada yaşanan tartışma da Esra’nın Ceyda’nın telefonunu arabadan atmasıyla kavganın şiddeti yükselmiş ancak Ciciş kardeşler sonra yeniden barışmışlardı. Sürekli küsüp barışan kardeşlerin uzun zamandır olan bu suskunluğunun yine aralarındaki bir kavga nedeniyle olduğu tahmin ediliyor.

Ceyda Ersoy Kimdir?

Ciciş Kardeşlerin İlk Hangi Klipte Oynadığına İnanamayacaksınız!

Popüler oldukları dönemde birçok Tv programında ve yapımda yer alan Ceyda, Esra Ersoy, geçmiş dönemde herkesin çok sevdiği bir müzik grubu olan Manga’nın klibinde yer almış. “Dünyanın Sonunda Doğmuşum” şarkısında bir yarışma programının sunucu olarak klipte yer alan kardeşler aynı zamanda aynı klipte izdivaç sunucusu olarak d karşımıza çıkıyor.

Esra Ersoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler