Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora İle Ada Sevgili Oluyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bora İle Ada Sevgili Oluyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 12. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali ile Selin, Bora ile Ada’nın birbirlerine ilanı aşk etmelerini sağlayacak bir şeyler yapmak için bir plan yapar. İkili, Ali ile Selin sayesinde baş başa kalır. Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bora ile Ada, sevgili oluyor.

Salı Dizileri 2021

Bora İle Ada Sevgili Oluyor!

Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanında; Artık Bora, Ada’ya olan hislerini itiraf ediyor ve ikili sevgili oluyor. Ada, gizlediği gerçekleri Bora’ya nasıl anlatacağının derdine düşüyor. Bakalım Ada, gerçekte Rüzgar’la evli olduğunu itiraf edebilecek mi?

İşte Baht Oyunu 12. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Bora’nın kendisine oynadığı oyunu affedemez. Bora, Ada’nın gönlünü almak için peşinden gidip gönlünü almaya çalışır. İkili, çocuk gibi birbirleriyle kavga edip eve gelir. Evdekiler onların birbirlerine aşık olduklarını anlar.

Rüzgar, Tuğçe’nin kendisini sevmediğini anlar ve ona verdiği yüzüğü geri alır. Onu tehdit etmeye devam edip grafik tasarım bölümünün başına kendisini getirmesini ister. Tuğçe, Rüzgar’ı grafik tasarımına Alp’in yerine getirmek istediğini Bora’ya söyler.

Bora ise, bu teklifi kabul etmez. Rüzgar, Ada’nın yanına gidip onu tekrar kazanmak istediğini söyler. Ada, onu ret ediyor ve onu Tuğçe’yle tekrar barıştırmanın yollarını arar. Gidip Tuğçe’yle de görüşüp ondan Rüzgar’ın sevdiği yemekleri yapıp onun gönlünü kazanmasına yardım etmek istediğini söyler.

Bora’yla birlikte Rüzgar ile Tuğçe’yi bir araya getirmek için mükellef bir sofra hazırlar. Ama Rüzgar, tekrar Tuğçe’yle tekrar barışmak istemez. Selin, Ada için kendisini feda eder ve ona daha önce evlenip ayrıldığını söyler.

Ali, Selin’in söyledikleri karşısında donup kalır. Bora, gördüğü rüyaların etkisinden bir türlü kurtulamaz. İş yerinde Ada’yı bulmaya çalışır. Rüzgar, Ada’dan vazgeçmeyeceğini söyler.

Ada’da Rüzgar’a, en kısa sürede ondan ayrılacağını onun gerçek karısı olmadığını söyler. O sırada içeri Bora mı giriyor? Bora, Ada ile Rüzgar’ın konuşmalarını duyuyor mu? Ada, yalanlarından nasıl kurtulacak?

Baht Oyunu 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada İle Bora Arasındaki Aşk…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler