Ana SayfaDizilerKalp Yarası 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Aşk Acısı Çekiyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Aşk Acısı Çekiyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kalp Yarası, 11. yeni bölümüyle 13 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, çareyi evi terk etmekte bulur. Azade, Adnan’ın Feraye’den bir çocuğu olduğunu öğrenir. Ancak, yaşayıp yaşamadığını bilmez. Betül, nişanı atar. Yaman, Hüseyin’le pazarlık yapar ve karşılığında ondan Hande’yi ister. Hüseyin, Baha’dan tüm suçu Ayşe’nin üstüne atmasını ister. Kalp Yarası 11. bölüm 2. fragmanında; Ferit, aşk acısı çekiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Aşk Acısı Çekiyor!

Kalp Yarası 11. bölüm 2. fragmanında; Ferit, Ayşe’nin kendisine bu kadar yalanı nasıl söylediğine anlam veremiyor. Hande, Ayşe ile Ferit’in ayrıldığını öğreniyor. Azade, Ferit’in çok üzüldüğünü görüp ona gerçekten Ayşe’ye çok aşık olup olmadığını soruyor.

İşte Kalp Yarası 11. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1436055708743704577

KALP YARASI 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Hande ile konuştuktan sonra ona ulaşamaz. Onun Baha hakkında bildiklerini öğrenmek ister. Ayşe, Ferit’in Hande’yi aradığını görür ve onların hala görüştüğünü zannedip kıskanır.

Hande, odasına kapatılır. Ferit, Hande’yle konuşmak için onun evine gider. Hüseyin, Ferit’in gerçekleri öğrenmemesi için Ferit’i evden kovar. Hatta, ona silah bile çeker. Annesi onu psikiyatriste götürmek ister. Ama Hande, oradan da kaçar.

Yaman, Hande’yi bulup evine götürür. Ondan gerçekleri öğrenir. Ama Hande’yi korumak için onun Ferit’le konuşmasını engeller. Hüseyin, Baha’yı kaçırtır ve adamlarından onu öldürmesini ister.

Ferit, Sinan’la birlikte Baha’nın peşine düşer. Diri diri gömülen Baha, tam ölmek üzereyken Sinan ve Ferit tarafından bulunur. Ferit ile Sinan, Baha’nın başına bir doktor bırakıp onun kendisine gelip konuşmasını bekler.

Bu sırda Ayşe, cafesini açar. Ferit, Ayşe ile yalnız kalacağı bir sürpriz hazırlar. İkili ilk kez geceyi birlikte geçirir. Betül, Hande’nin geceyi Yaman’ın evinde geçirdiğini öğrenince çok üzülür. Yaman’ın Hande’den vazgeçemeyeceğini düşünmeye başlar.

Baha, tutulduğu yerden kaçar. Ferit, Ayşe’ye kahvaltı hazırlayıp sürpriz yapar. O sırada Baha gelip Ferit’e, Ayşe’nin kendisinin nişanlısı olduğunu, onu kurtarmak için hapse düştüğünü, ondan aldığı paralarla kendisini kurtarmaya çalıştığını, hatta kaçmak için kendisini hapisten kaçırtıp oraya getirdiğini anlatır. Ferit, duydukları karşısında şok olur.

Kalp Yarası 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Büyük Bir İftiranın Kurbanı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler