Ana SayfaDizilerYasak Elma 111. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Yasak Elma 111. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 110. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde; Ender, Yıldız’la Hasan Ali’nin oynadığı oyunu bozmak için el sıkışır. Hasan Ali, onların ne yapmaya çalıştığını anlayıp Ender, Yıldız ve Kaya’yı tuzağa düşürmeye çalışır. Yıldız ile Ender, Hasan Ali’nin oyununu bozar. Ama evde büyük bir patlama olur. Yasak Elma 111. bölüm 2. fragmanı yayında.

2021 Pazartesi Dizileri

Yasak Elma 111. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Yasak Elma yeni sezon 111. bölümüyle 13 eylül pazartesi günü ekrana gelecek. Diziye bir çok oyuncu transfer oldu. Yeni oyuncu kadrosu ve hikayeleri ile Yasak Elma pazartesi saat 20:00’da Fox Tv’de.

İşte Yasak Elma 111. bölüm 2. fragmanı…

 

YASAK ELMA 110. BÖLÜM ÖZETİ!

Ender ile Yıldız, Hasan Ali’nin oyununu bozup haklarını ona yedirmemek üzere el sıkışır. Kaya, Hasan Ali’ye gidip hala beklediği bilançoların eline geçmediğini söyler. Oda, hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi hemen ilgileneceğini söyler. Kaya’nın eline bilançolar gelir. Ama Kaya, bilançolar üzerinde oynandığını düşünür.

Ender, Yıldız’la buluşup ondan Hasan Ali’nin telefonunu 10 dakikalığına almasını ve Caner’in bir program yükletip onun konuşmalarını dinleyeceklerini söyler. Yıldız, Hasan Ali’nin yanına gidip onu akşam yemeğine davet eder. Bir daha onu üzecek bir şey yapmamak içinde söz verir.

Yemekte Hasan Ali, telefonunu ceketinin içine koyar. Yıldız, Aysel’den kaloriferleri sonuna kadar açmasını ister. Herkes terleyince de Yıldız, Hasan Ali’nin ceketini çıkarmasını sağlar. Telefonu ceketten alıp Caner’e verir. Caner, programı yükletirken Sedai gelip Hasan Ali’ye ulaşamadıklarını söyler.

Yıldız, Hasan Ali’ye Caner’in telefonunu verir. Telefonu şarja takar. Caner telefonu getirip yerine koyarken Sadai’ye yakalanır. Hasan Ali, Yıldız ile Ender’in iş birliği yapıp telefonuna bir şey yüklediklerini anlar ve hemen telefonu denize attırır. Ender, şirketin mali işlerden sorumlu olan kişiyi bulur.

Onun hakkında araştırma yapar ve adamın yasak ilişkisi olduğunu öğrenir. Onu yanına çağırıp tehdit edip bilançoların aslını ister. Adam Ender’e aynı bilançoyu getirir. Ender ile Kaya, bu işte bir terslik olduğunu anlar. Hasan Ali, onların yapacaklarını tahmin edip onlara oyun içinde oyun oynar.

Zehra’yı da işin içine sokacaklarını bilen Hasan Ali, evden gittikten sonra onların eve gelip kasanın içindeki evrakları almaya çalışacaklarını anlayıp bekler. Onlar kasanın başındayken Yıldız ile Ender’i basar. Ancak, o kişilerin onlar olmadığını görür. Yıldız ile Ender, Hasan Ali’nin arkasından belirir. O sırada bir saat sesi duyulur ve bomba patlar.

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler