Ana SayfaDedikoduYasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Fox Tv ekranlarının sevilen yapımlarından Yasak Elma dizisinin yayın tarihi belli oldu. Geçtiğimiz sezona bomba gibi bir final yapan Yasak Elma dizisinin kadrosundan pek çok isim ayrılmış olsa da, dizi bu sezonda da entirikalarıyla seyiricisini ekran başına kitleyecek gibi duruyor. İşte detaylar;

Yasak Elma Ekibi Birlikte Tatile Çıktı

Sezon finali yapmasının ardından Yasak Elma dizisinin oyuncuları tatilde bir araya geldi. Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Gülenay Kalkan ve Melisa Doğu birlikte çıktıkları tatili sosyal medya hesaplarından paylaştı. Eda Ece teknedeki pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak “Yasak Elma 4. Sezon biter kızlar tatile çıkar! ‘Sex and the City’nin 7. Sezonu için buradayız” notunu ekledi.

Tüm oyuncular Eda Ece’nin paylaşımını tekrar paylaşırken diziden ayrılan Cavadzade, “Beşinci sezonda olmayışımı kutladık” notu ile farklı bir paylaşım yaptı. Ece’ye sarılıp, o anda kendi dudağına ruj sürdüğü fotoğrafı yayınlayan Cavadzade, “Bir ruj markası çıkarıyoruz” notunu düştü.

Ece’yle bakıştıkları fotoğrafı ise oyuncu, “Eda yüzünü gerdirecek, ben dudaklarımı şişireyim” notu ile paylaştı. Son olarak Cavadzade, Ece’nin kendisine öpücük yolladığı kareye, “Öptük” ifadesini kullandı.

Yasak Elma 110. Bölüm Sezon Finaliyle Ekrana Geldi! Yasak Elma’dan Bombalı Veda!

Eda Ece: Bana Emanet

Daha önce sunuculuk yapan Yasmin Erbil, yeni sezonda Yasak Elma dizisinin kadrosuna karıldı. Sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan  Erbil, Yasak Elma’nın setinden paylaşım yaptı. Dizinin başrol oyuncusu Eda Ece ile bir pozunu paylaşan Erbil, “Aynı ama farklı” notunu düştü.

Eda Ece’de buna karşılık Yasmin Erbil’le pozunu kendi Instagram hesabından paylaşıp Sezin Erbil’i etiketleyerek “Bana emanet” dedi.

Yasak Elma Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu

Geçtiğimiz sene Nesrin Cavadzade, Nilperi Şahinkaya, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir, Erdal Özyağcılar dizisinin ekibinden ayrılmıştı. Bu sene Biran Damla Yılmaz, Yasemin Erbil ve Murat Aygen gibi dikkat çeken isimler dizinin kadrosuna dahil oldu. Geçtiğimiz sene bomba bir sezon finaliyle ekranlara veda eden dizinin yeni sezonda nasıl bir başlangıç yapacağı ve çıkan karakterler arasında nasıl bir geçiş bağlantısı kurulacağı da merak ediliyor. Çekimleri başlayan Yasak Elma dizisinin yayın tarihi 13 Eylül olarak belirlendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler