Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Şaha Kalktı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Şaha Kalktı!

Tatil paylaşımlarıyla adından sıklıkla söz ettiren Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yeni fotoğraflar paylaştı. At üstüne pozlarını paylaşan Şeyma Subaşı şaha kalktı yorumlarını aldı. İşte Şeyma Subaşı’nın Mısır tatilinden yaptığı o paylaşımları;

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi’yi Ailesiyle Tanıştırdı

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar olduğu dönemde Bodrum’a tatil yapmaya gelen Şeyma Subaşı’nın yaptığı paylaşımlar büyük tepki çekmişti. O paylaşımlara en çok tepki gösteren isimlerden biri de eski manken Deniz Akkaya olmuştu.

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

Yaklaşık iki haftadır Bodrum’da tatil yapan çifte bugün Şeyma Subaşı’na geçtiğimiz gün ailesi de katıldı. Kiralamış oldukları yatta anne, baba ve kardeşini ağırlayan Subaşı sevgilisiyle mutluluk pozları verdi. Şeyma’nın babasıyla çok iyi anlaştığı öğrenilen Mohammed Alsaloussi aileden geçer not aldığı da dedikodusu kulislerde dolaşmaya başladı.

Aile teknede keyifli zaman geçirerek bağlarını pekilşirdi. Bir ara Şeyma Subaşı’nın annesi teknede çalan müziğe kendini kaptırdı. Dans etmeye başlayan anneye kızı Şeyma da eşlik etti. Ünlü ismin paylaştığı videoda arkadan gelen ses de dikkatlerden kaçmadı. Anne-kızın dans ettiği sırada teknede bulunan bir kişinin ‘anasına bak kızını al diyecekler, yandık artık…’ sözleri çok konuşuldu.

Şeyma Subaşı: Vücudum Her Zaman Çok İyiydi

Minik pembe bikinisiyle verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü fenomen takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Paylaşımını yorumlara kapatması da dikkatlerden kaçmadı. Şeyma Şubaşı yaptığı paylaşımın altına İngilizce olarak şu notu düştü:

Şeyma Subaşı Kimdir

“Sadece şu an değil, vücudum kendimi bildim bileli çok iyiydi. Bu da vücudunuza ve kendinize nasıl davrandığınızla ilgili. Mutlu vücut, mutlu zihin.” Fotoğraf kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Şeyma Subaşı Şaha Kalktı!

Şeyma Subaşı Tatil Pozları
Şeyma Subaşı Tatil Pozları

Şeyma Subaşı Siyah Bikinisiyle Gündeme Oturdu

Sevgilisiyle birlikte ülkenin dört bir yanını gezen Şeyma Subaşı, son olarak Mısır’da ata bindi. Instagram’da 3,2 milyon takipçisi bulunan ünlü fenomen, at üstünde şaha kalktığı anda çekilen fotoğraflarını da paylaşmayı ihmal etmedi. Subaşı’nın ardı ardına paylaştığı tatil pozlarına kısa sürede yorum yağarken fotoğraf kısa sürede 121 binden fazla beğeni aldı.

Şeyma Subaşı Şahlandı
Şeyma Subaşı Şahlandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler