Ana SayfaDedikoduMelisa Şenolsun Evini Taşıdı!

İlgili Postlar

Melisa Şenolsun Evini Taşıdı!

Bir süredir ekranlardan uzak olan genç oyuncu Melisa Şenolsun bu sezon TRT 1 ekranlarında yayımlanan “Masumlar Apartmanı” dizisiyle sevenleriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Birkaç ay önce Evirgen’den ayrılan Melisa Şenolsun evini taşıdı. Ünlü oyuncu neden taşındı? İşte detaylar;

Melisa Şenolsun’dan Büyük Sessizlik

Yaz aylarının başında tatilde birlikte yakalanan Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen’in birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Tatilde yakalandıktan kısa bir süre sonra Umut Evirgen’le Bebek’te görüntülenen Melisa Şenolsun, tatil planları sorulunca “Pek gidilecek yer yok, zaten plan da yapmadık. Belki Kaz Dağları’na gideriz” demişti. İlişkisini kıskançlık nedeniyle noktaladığı iddia edilen Şenolsun, Evirgen ve Sarıkaya aşkına hiçbir yorum yapmadı. Tuba Büyüküstün’ü hala unutmadığı iddia edilen Evirgen’in yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy’un eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başladığı iddia ediliyor. İddialar karşısında ikili sessizliğini korurken Şenolsun’dan büyük bir sessizliğe gömülmüş durumda.

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen Akı Neden Bitti?

Masumlar Aparmanı ile Ekranlara Geri Dönüyor

TRT 1 ekranlarının en beğenilen yapımları arasında olan “Masumlar Apartmanı” dizisinde geçtiğimiz haftalarda kriz yaşandı. Ezgi Mola’nın yangın haberleri karşısında sessiz kalmaması ve TRT 1 haberlerini “Yalan haber yapmayın” sözleriyle eleştirmesi tepki çekmişti. Mola’nın diziyile ilişiğinin kesileceği iddiaları doğru çıktı. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamada Mola yerine genç oyuncu Melisa Şenolsun’un kadroya dahil olduğu açıklandı. Bir süredir dijital platformlarda iş yapan Şenolsun, Masumlar Apartmanı dizisiyle bu sezon ekranlarda sevenleriyle buluşacak.

Melisa Şenolsun Evini Taşıdı!

Umut Evirgen’le ilişkisini noktaladıktan sonra hayatında büyük değişiklikler yapan Melisa Şenolsun’un evini taşıdığı öğrenildi. Masumlar Apartmanı dizisinin kadrosuna dahil olan ve bu sene yoğun bir set temposuna sahip olacak güzel oyuncu arkadaşlarına daha yakın olabilmek için kendisine Cihangir’de müstakil bir ev tuttu. Eve yerleşmeden önce birkaç tadilat yaptırdığı öğrenilen Şenolsun’un set başlamadan tadilatı bitirmek için uğraştığı aktarıldı.

Melisa Şenolsun kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler