Ana SayfaDedikoduUmut Evirgen ve Serenay Sarıkaya Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

İlgili Postlar

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra çalkantılı bir aşk hayatı yaşayan Serenay Sarıkaya gönlünü Çağatay Ulusoy’un arkadaşı Umut Evirgen’e kaptırdı. Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya yeni bir aşka yelken açtı. İşte merak edilen tüm detaylar;

Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen Akı Neden Bitti?

Geçtiğimiz sene aşk yaşamaya başlayan Melisa Şenolsun ve Umut Evirgen, ilişkisinde Tuba Büyüküstün krizi çıktığı iddia edilmişti. Gelen iddialara göre Evirgen, eski aşkına bayram mesajı atması üzerine ikili arasında kıskançlık krizi yaşandı ve bu kriz ayrılmalarına neden oldu.

Tuba Büyüküstün aşkıyla medyatik olan ünlü işletmeci Umut Evirgen’in eski sevgilisini hala unutamadığı da gelen söylentiler arasındaydı. 2017 senesinde birlikte olmaya başladığı 3 yıllık aşkı Tuba Büyüküstün’le geçtiğimiz yıl ayrıldıktan  Melisa Şenolsun’la bir aşka yelken açan Evirgen’in bu aşkı da hüsranla bitti.

Şenolsun’a yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre Evirgen, eski aşkıyla dost kalarak görüşmeye devam etti. İddiaya göre 31 yaşındaki ünlü işletmeci, Kurban Bayramı’nı kutlamak için Tuba Büyüküstün’e mesaj ve Büyüküstün’den de karşı cevap geldi. O sırada Evirgen’in yanında olan Şenolsun ise bu mesajı görerek duruma tepki gösterdi. İşletmeci, güzel sevgilisine “Ne var bunda dostça bayramını kutladım. Çocuklarını sordum. Hepsi bu kadar” demesi Şenolsun’un hoşuna gitmedi ve ilişkiyi bitirme kararı aldı.

Serenay Sarıkaya’nın Yalanladığı Aşk Gerçek Mi?

Serenay Sarıkaya Aşk Hayatıyla Gündemden Düşmüyor

Geçtiğimiz sene Cem Yılmaz’la bir birlikteliğe başlayan Sarıkaya’nın ayrıldıktan sonra bir iş adamıyla birlikte olduğu hatta çocuk aldırdığı iddia edilmiş bu iddialar Sarıkaya tarafından kesin ve sert bir dille yalanlanmıştı. Cem Yılmaz’la ilişkisi ve ayrılığıyla gündemden düşmeyen Sarıkaya’nın bu yazın başında iş adamı Haldun Demir’le birlikte olduğu söylenmişti. Birlikte tatil yaparken görüntülenen ikili aralarında bir şey olmadığını sadece arkadaş olduklarını açıklamışlardı.

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya Yeni Bir Aşka Yelken Açtı

Magazin dünyası bomba bir aşk haberiyle sarsıldı. Çalkantılı aşk hayatlarıyla bir süredir gündemden düşmeyen Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın yeni bir aşka yelken açtığı söyleniyor. Bu iddialar karşısında sessizliğini koruyan ikilinin aralarındaki ilişkisi Evirgen ve Serenay Sarıkaya’nın eski sevgilisi Çatağatay Ulusoy’un yakın arkadaşı olması nedeniyle tepki çekti. Evirgen’in Sarıkaya ile aşka yelken açması sosyal medyada “Dost kazığı” eleştirilerini de beraberinde getirdi. Bunun yanı sıra Sarıkaya’nın Bursin’den ayrıldıktan sonra çalkantılı bir aşk hayatıyla sık sık gündeme gelmesi özel hayatıyla gözden düşmesine neden olduğu yönünde eleştiriler de gelmeye devam ediyor. Şenolsun ve Ulusoy ise ilişki hakkında hiçbir yorum yapmadı. Gözler şimdi Evirgen ve Sarıkaya çiften gelecek açıklamayı bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler