Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'nın Yalanladığı Aşk Gerçek Mi?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Yalanladığı Aşk Gerçek Mi?

Serenay Sarıkaya’nın yalanladığı aşk gerçek mi? Cem Yılmaz’dan sonra Haldun Demirhisar ile görüntülenince aşk iddiaları alevlendi. Sarıkaya’nın eski bir pozundaki detay ise olay oldu. İşte detaylar;

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar Aşk Mı Yaşıyor?

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Serenay Sarıkaya hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. 29 yaşındaki oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. ikilinin Göcek Bedri Rahmi Koyu’nda teknede birlikte görülmesi dedikoduları daha da alevlendirmişti. Sarıkaya, olaydan birkaç gün sonra Nişantaşı’ndaki bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, Haldun Demirhisar ile ilgili sorular karşısında, “Arkadaşlar öyle bir şey yok. Gerekli açıklamaları yaptım” dedi.

Serenay Sarıkaya Yeni Paylaşımıyla Dikkatleri Üzerine Çekti

Sarıkaya, geçtiğimiz hafta, “Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Serenay Sarıkaya’nın Yalanladığı Aşk Gerçek Mi?

Cem Yılmaz ile ilişkisine nokta koyduktan sonra kendisinden yine yaşca büyük olan Haldun Demirhisar ile adı anılan Serenay Sarıkaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile aşk haberlerini yalanlamış ve “Arkadaşız” demişti.

Ortaya çıkan yeni görüntüler ise Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar aşk haberlerini yeniden alevlendirdi. Serenay Sarıkaya, ‘Arkadaşım’ dediği Haldun Demirhisar’ın Göcek’teki çiftlik evinde görüntülendi.

Oyuncunun 1 aydır bu evde kaldığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni görüntülerden sonra Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar’ın samimi halleri…Kasım 2020’den beri aşk yaşadığı iddia edildi.

Bazı sosyal medya hesapları Sarıkaya’nın eski tatil görüntülerini ve kupa detayını fark ederek bu aşkın aslında bir süredir devam ettiğini söylüyor. Şimdi tüm gözler Sarıkaya’da.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler