Ana SayfaDedikoduTuğba Özerk Sezonu Bahçesinde Açtı

İlgili Postlar

Tuğba Özerk Sezonu Bahçesinde Açtı

Tam kapanma döneminde eve kapanan Tuğba Özerk sezonu bahçesinde açtı. Tuğba Özerk, dün Instagram hesabından paylaştığı mayokinili fotoğrafıyla takipçilerini heyecanlandırdı. İşte o fotoğraf;

Tuğba Özerk “Aynı Hastalıktan Anne Olamadım”

Nelihan Atagül’le aynı hastalığın tedavisini gören Tuğba Özerk, ünlü oyuncuyu yalnız bırakmamıştı. Atagül’ün hastalığı ortaya çıktığında kendisinin de aynı hastalığı olduğunu açıklayan Özerk Atagül’e destek vermişti.

Samimi açıklamalarda bulunan Tuğba Özerk “Bu hastalık aslında çok yaygın olan ve benim de 12 yıldır mücadele ettiğim ciddi bir rahatsızlık. Yeri geldiğinde konserlere gidemediğim, acılar içinde tekrar hastanelere döndüğüm ve işimden olduğum hastalık gerçekten. Neslihan ve Kadir; öncelikle size ilk tavsiyem eğer bir bebek sahibi olmak istiyorsanız, sakın! Şimdi değil… Önce tedavi…” dedi. Bu açıklamanın ardından gözler bir süredir evli olan ve henüz çocuk sahibi olmayan Neslihan Atagül’e çevrildi. Neslihan Atagül’ün anne olmamasındaki nedenin hastalığı olup olmadığı merak konusu oldu. Atagül ise henüz konuyla ilgili bir yanıt vermedi.

Tuğba Özerk Kimdir?

Tuğba Özerk: Sosyal Medya Olmasa Çocuk Yapamazlar

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından sıkça söz ettiren Tuğba Özerk, sosyal medya olmasaydı ünlülerin çocuk yapmayacağını iddia etti.

Eskiden sanatçıların özel hayatlarının saklandığını söyleyen 40 yaşındaki şarkıcı, “Şimdi sosyal medyada çocuklar ön planda, isimlerine hesaplar var. Evlilikler aşırı derecede göz önünde yaşanıyor” dedi. Tuğba Özerk, “Eğer sosyal medya olmasaydı çoğu ünlünün çocuk yapıp, evleneceğini düşünmüyorum” sözleriyle, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Cem Aydınlı ateş püskürdü: “Tuba Özerk’in üzerinden ellerinizi çekin”

Tuğba Özerk Sezonu Bahçesinde Açtı

Şarkıcı, dakikalar içinde binlerce beğeni ve yorum alan karesine, “Tam kapanmada sezonu bahçede açmaca” notunu düştü.

Özerk’e hayranları övgüler yağdırırken, fotoğrafına çok sayıda kalp ve alev emojisi bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler