Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Siyah Bikinisiyle Gündeme Oturdu

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Siyah Bikinisiyle Gündeme Oturdu

Son günlerde sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan ünlü fenomenden yeni paylaşım geldi. Şeyma Subaşı siyah bikinisiyle gündeme oturdu. İşte Şeyma Subaşı’nın bugün paylaştığı o fotoğraf;

Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi Tatile Teknede Devam Ediyor

Aylardır İbiza’da olan Şeyma Subaşı erkek arkadaşıyla birlikte Türkiye’ye döndü. ünlü fenomen bir süre önce barıştığı Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile Bodrum’a tatile çıktı. Otelde kalmayı tercih etmeyen çiftin Alsaloussi’nin haftalığına 150 bin Euro ödediği mega yatta kaldığı ortaya çıkmıştı.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi Arasında Sular Durulmuyor

Teknede çalışanlara fotoğraflarını çektiren Şeyma Subaşı, kişisel gelişim üzerine yazılmış, insan enerjisini ve çakralarını iyileştirme yöntemlerini konu alan ‘Chakra Healing’ adlı kitabı okurken poz verdi.

Şeyma Subaşı Mohammed Alsaloussi’yi Ailesiyle Tanıştırdı

Türkiye’nin dört bir yanında yangınlar olduğu dönemde Bodrum’a tatil yapmaya gelen Şeyma Subaşı’nın yaptığı paylaşımlar büyük tepki çekmişti. O paylaşımlara en çok tepki gösteren isimlerden biri de eski manken Deniz Akkaya olmuştu.

Eleştiri Yağmuruna Tutulan Şeyma Subaşı Açıklama Yaptı

Yaklaşık iki haftadır Bodrum’da tatil yapan çifte bugün Şeyma Subaşı’na geçtiğimiz gün ailesi de katıldı. Kiralamış oldukları yatta anne, baba ve kardeşini ağırlayan Subaşı sevgilisiyle mutluluk pozları verdi. Şeyma’nın babasıyla çok iyi anlaştığı öğrenilen Mohammed Alsaloussi aileden geçer not aldığı da dedikodusu kulislerde dolaşmaya başladı.

Aile teknede keyifli zaman geçirerek bağlarını pekilşirdi. Bir ara Şeyma Subaşı’nın annesi teknede çalan müziğe kendini kaptırdı. Dans etmeye başlayan anneye kızı Şeyma da eşlik etti. Ünlü ismin paylaştığı videoda arkadan gelen ses de dikkatlerden kaçmadı. Anne-kızın dans ettiği sırada teknede bulunan bir kişinin ‘anasına bak kızını al diyecekler, yandık artık…’ sözleri çok konuşuldu.

Şeyma Subaşı Siyah Bikinisiyle Gündeme Oturdu

Evlilik hazırlığı yaparken stresten bebeğini düşüren ve Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile yollarını ayıran Şeyma Subaşı sevgilisiyle barıştıktan erkek arkadaşıyla birlikte çıktığı Bodrum tatiline devam ediyor. Sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam eden Şeyma Subaşı bu kez siyah bikinisiyle gündeme geldi.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı, son olarak çimlerin üzerinde verdiği bikinili pozunu paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler