Ana SayfaDedikoduHakkı Bulut Reynmen'e Dava Açıyor!

İlgili Postlar

Hakkı Bulut Reynmen’e Dava Açıyor!

Arabesk müziğin usta isimlerinden Hakkı Bulut Reynmen’e dava açıyor. Bulut genç şarkıcının ‘Kızlar’ adlı şarkısının müziğini ‘Biziz’ adlı şarkısında izin almadan kullandığını söylüyor. İşte detaylar;

Reynmen Telefonlara Çıkmadı

Reynmen’in şarkısının müziğini izinsiz aldığını dile getiren Hakkı Bulut, MESAM Bilim Teknik Kurulu’nun şarkının benzerliğini onayladığı belgeyi de paylaştı. Bulut’un belgelerde de yer alan bilgiye göre; MESAM Bilim Teknik Kurulu bu süreçte şarkının müziğinin aynı olduğunu onayladı. İki müzisyen arasında arabuluculuk yapmak istense de Reynmen ve ekibi telefonlara çıkmadı.

Reynmen’ den Hakkı Bulut’a Kalpli Gönderme…

Hakkı Bulut bunun üzerine defalarca  Reynmen ve ekibine ulaşmak istedi fakat her seferinde, ‘Kusura bakmayın biz size en kısa zamanda döneceğiz’ yanıtını aldığını söylüyor. Bu durum karşısında dava açmaktan başka çaresi kalmadığını belirten sanatçı yaşanan süreci, düşüncelerini ve davayı anlattı.

Hakkı Bulut Reynmen’e Dava Açıyor!

Reynmen’e ulaşma çabaları boşa çıkan ve olayı davaya taşımak zorunda kalan Hakkı Bulut durumu şu sözlerle açıkladı;

“MESAM Bilim Kurulu’ndan müziğimin çalındığına dair rapor elime ulaştıktan sonra hep Reynmen’den bir özür bekledim. Ona mesajla ilettik, yapması gereken tek şeyin klibin altına benim adımı yazması ve MESAM’a bu durumu bildirmesiydi. En az 10 kez ben mesaj attım, her seferinde kusura bakmayın geri dönüş yapacağız denildi ama dönülmedi. Artık kusura bakma zamanı geldi. Kızım Sevgi de onlara telefonla ulaşamayınca mail attı, ona da “sevgi hanım kusura bakmayın en kısa zamanda dönüyoruz” dediler ama yine dönmediler bu saatten itibaren MESAM’la tekrar görüşüldü bütün dava hak edilişleri MESAM’la hallettik. Bu işin takipçisi artık MESAM’dır. Ben bu sabah onlarla görüştüm vekalet verdim artık işlemler bugün itibariyle yürütülmeye başlıyor, dava açılıyor. Bizim söylediklerimiz klibin altına müzik Hakkı Bulut yazıp MESAM’a da Hakkı Bulut’a ait olduğunu dair bilgi belge ermeleri gerekirdi. Bu kadar basit bir şeyi halletmediler iş mahkeme sürecine geldi. Ben mümkün mertebe hiçbir sanatçı arkadaşımın mağdur olmasını istemem hep nazikçe davranırım. Reynmen’e de nazik davrandım. Yanlış yapmışsın yanlışını düzelt dedim 10 kez aradık ama dönüş yok. Kusura bakma diye diye kusuru bakacak hale getirdiler. Şimdi o kırık kalbi de geri alıyorum ona kırık kalp bile yok. Bu arada diğer rapçiler bana destek verdi onlara teşekkkür ediyorum haklıyı savundukları için ama Reynmen’e kırgınlığım geçmez. Ona karşı öfke ve kinim yok ama yaptığı doğru değil. En azından bir kez olsun beni araması lazımdı. Ben onun büyüğüyüm çocuğum yaşında, daha saygılı olmasını beklerdim. Her şeye rağmen başarılar diliyorum kendisine. ”

Reynmen Kimdir?

Hakkı Bulut kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler