Ana SayfaÜnlülerReynmen' den Hakkı Bulut'a Kalpli Gönderme...

İlgili Postlar

Reynmen’ den Hakkı Bulut’a Kalpli Gönderme…

Usta şarkıcı Hakkı Bulut’un ‘şarkımı çaldı’ diye bahsettiği şarkıcı Reynmen’ den olay gönderme geldi.  Genç şarkıcı sosyal medya hesabından yayımladığı bir fotoğrafında sağ eliyle kalp işareti yaparken, ‘Can’ ifadesinide yazıp paylaştı. İşte Detaylar…

Reynmen Ece Erken’e Tazminat Davası Açtı!

Reynmen’ den Hakkı Bulut’ a Kalpli Gönderme…

Ünlü şarkıcı Hakkı Bulut, 1986 ‘da piyasaya çıkardığı ‘Nazlım’ adlı albümünde bulunan bir parçasının, sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş tarafından izin alınmadan  kullanıldığını belirtmişti.

Hakkı Bulut: “Reynmen Diye Biri Var”

Usta sanatçı; “Popçu mudur, rock’çı mıdır bilmediğim Reynmen diye biri var. Gayet de güzel millet seviyor. Bir gün bir baktım, benim şarkımı alıp koymuş albümüne. 1986 yılında ‘Nazlım’ albümünde ‘Kızlar kızlar güzelim kızlar, sarışın esmer kumral kızlar, size kötü diyenin dili kurusun, kiminiz melek kiminiz huri’ şeklinde sözleri olan bir şarkım var. Reynmen bu şarkımın müziğini olduğu gibi almış, üzerine söz yazmış, söylüyor”şeklinde ifadeler kullanmıştı. Magazin gündeminde çalkalanan bu iddia üzerine ünlü fenomen sessizliğini bozdu ve değim yerindeyse Hakkı Bulut’ a barış çubuğu uzattı.

Reynmen Kimdir?

Hakkı Bulut Bu İşe Ne Diyecek…

Sosyal Medya sayfasından takipçilerine “bana birşeyler sorun” ifadesiyle izin veren şarkıcı Reynmen, ‘Hakkı Bulut’ şeklinde yazan bir takipçisinin gönderisinin hemen altına sağ eliyle kalp işaretini yapıp içine de ‘Can’ kelimesini yazdı.

Sosyal medyada platformunda bu konuda kendisine yönelik yapılan eleştirilerin hemen ardından böyle bir paylaşım yapan ünlü fenomen Hakkı Bulut’tan nasıl bir yanıt geleceği ise merak konusu oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler